Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 gids met tips en tricks

Tips om Night City te veroveren.

Heb je er zin in om Night City te ontdekken in Cyberpunk 2077? De verscheidene systemen in Cyberpunk 2077 kunnen zeker overweldigend zijn. Vooral als je nog maar net je eerste stappen in Night City hebt gezet.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle tips en tricks die we hebben voor Cyberpunk 2077. We vertellen je onder andere over het uiterlijk van V, de verschillende Life Paths, leggen je uit hoe alle attributes werken en hoe je bepaalde quests moet afronden.

Veel plezier in Night City!

Cover image for YouTube videoCYBERPUNK 2077 1.5 Patch - Klaar voor Next-gen?

Algemene informatie over Cyberpunk 2077

Hieronder hebben we alle gidsen neergezet met algemene informatie over Cyberpunk 2077. Oftewel, alle interessante informatie die met de verschillende gameplaymechanieken of andere algemenere onderdelen van Cyberpunk 2077 te maken hebben, maar niet altijd even makkelijk te doorgronden zijn.

Informatie over je personage in Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 laat je toe om V, het hoofdpersonage van de game, helemaal vorm te geven zoals jij wil. Maar dat betekent ook dat er een heleboel opties zijn die je kan aanpassen en verschillende paden die je kan inslaan. Om je wegwijs te maken in alles wat met V te maken heeft, hebben we deze gidsen voor je.

Informatie over items in Cyberpunk 2077

Duizenden items kan je oprapen in het Night City van Cyberpunk 2077. Sommige zijn ontzettend belangrijk of sterk, andere zijn dan weer waardeloos, of niet nuttig voor de huidige situatie. Andere kan je dan weer uit elkaar halen, en je kan nieuwe items maken met oude onderdelen. We zetten even alle informatie over items in Cyberpunk 2077 op een rijtje.

Informatie over quests in Cyberpunk 2077

De onderstaande gidsen richten zich op de quests in Cyberpunk 2077. De game bevat namelijk een grote verscheidenheid aan quests, zoals de Braindances, die je op specifieke manieren kunt oplossen. Eveneens zijn er enkele keuzes die je moet maken die impact op het verhaal hebben. Dus houd rekening met spoilers.

Informatie over wapens in Cyberpunk 2077

Eveneens hebben we guides over de wapens van Cyberpunk 2077. Melee wapens zoals Mantis Blades, Tech Weapons, Smart Weapons, je blote vuisten, verschillen statistieken, ook dit kan best een doolhof zijn als je voor het eerst in Night City terecht komt.

Informatie over hacken in Cyberpunk 2077

Je overleeft Night City niet als je niet op z'n minst een beetje handig bent met hacken. De meeste personen en objecten in Cyberpunk 2077 zijn hackbaar en als je erin slaagt, krijg je talloze voordelen. Combat wordt wat gemakkelijker, je sneakt gemakkelijker voorbij vijanden, je krijgt meer geld, meer items,...Kortom: hacken is essentieel in Cyberpunk 2077.

En we hebben ook een gids over alle Cyberpunk 2077 cheats.

Cover image for YouTube videoCyberpunk 2077 — Official Gameplay Trailer

Cyberpunk 2077 tips en tricks

Maak je niet al te druk om je Life Path

Hoewel elke Life Path een ander proloog, andere opties tijdens dialogen en andere unieke interacties in het verhaal opleveren, eindigt elke Life Path op hetzelfde startpunt. Dat houdt dus in dat je gewoon een Life Path kunt kiezen die het beste bij jouw beeld of build van V past. Dus je hoeft niet niet helemaal druk te maken of je wel de juiste Life Path kiest.

Geniet van Night City

We gaan je natuurlijk niet vertellen hoe je de game moet spelen, maar haastige spoed is zelden goed. Cyberpunk 2077 zit tjok vol met geheimen, zijmissies en speciale items die je kunt verzamelen. Daarnaast is het verhaal niet eens zo heel erg lang, dus is het geen ramp als je gewoon de tijd neemt om achterover te leunen en rustig van Night City geniet.

Maak vooral gebruik van de Quick Save-functie

Cyberpunk 2077 bevat een Quick Save-functie, dus maak daar vooral gebruik van. Niet alleen om vervelende bugs in een handomdraai 'op te lossen', maar ook om vervelende situaties te terug te draaien. Misschien heb je voor je gevoel een missie op een verkeerde manier aangepakt of is een dialoogoptie toch niet wat je ervan verwacht had. Via Quick Save kun je je keuzes weer ongedaan maken.

Via je auto heb je toegang tot je stash

In Cyberpunk 2077 kom je heel veel voorwerpen tegen en gelukkig heb je de optie om die allemaal in je appartement op te slaan. Het is alleen ontzettend vervelend om constant naar de stash in je appartement te gaan om voorwerpen op te halen. CD Projekt Red snapt dat en geeft je dus de mogelijkheid om via je auto bij je stash te komen. Loop simpelweg naar de kofferbak en voilà. Zo heb je al je opgeslagen spullen altijd binnen handbereik.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties