Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 Eurodollars - zo verdien je snel veel geld

Leef als een koning in Night City.
.

Eurodollars zijn het geld van Cyberpunk 2077, en net zoals in elke andere game (of het echte leven) kun je het ruilen voor items of services. Je hebt dus veel geld nodig in de game, maar hoe kan je het snelste geld verdienen in Cyberpunk 2077?

De volgende methodes helpen je om snel rijk te worden:

  • Raap Eurodollars op - Het is niet stelen als niemand er iets van zegt! Je ziet vaak geld rondslingeren op straat, op tafels of in kasten in vijandelijke gebieden. Het is niet eenvoudig want geld heeft een witte kleur omdat het een Common Item is, dus het valt niet meteen op in een kamer.
  • Junk verkopen - deze items hebben zelden waarde maar er is gewoon zoveel junk dat je zo toch aardige bedragen kan verdienen. Bovendien zijn er wel junk items die best veel waard zijn, tot wel 750 Eurodollars! Verkoop je junk dus regelmatig bij verkoper. Junk heeft tevens geen gewicht en telt dus niet voor je weight limit. Geen reden om niet alles op te rapen dus!
  • Verkoop wapens en kledij in plaats van ze te disassemblen - als je geen punten hebt gestoken in je Technical Ability Attribute en niet geïnteresseerd bent in items craften, heeft het weinig nut om items uit elkaar te halen. Verzamel ze in de plaats in je backpack en verkoop ze allemaal in één keer. Zeker in de tweede helft van de game zijn er veel wapens en kledij die best wat waard zijn. Als dit de weg is die je op wil met je personage, leunt het ook om je weight limit te verhogen.
  • Voer Contracts uit - elk contract dat je voltooid, brengt je ten minste 1500 Eurodollars op. Soms zelfs meer dan het dubbele van dat bedrag!
  • Vang Bounties en los Street Crimes op - oké, de arm der wet staat niet aan jouw kant, maar je kan er wel goed aan verdienen. Street crimes en bounties leveren per stuk niet echt veel, maar je kan ze voltooien in letterlijk enkele seconden. Er komen ook altijd nieuwe bij, dus je kan er flink wat geld mee verdienen.
  • Items craften en verkopen - als je veel components in je inventory hebt zitten, maar geen interesse hebt in het craften van wapens voor jezelf, dan is het een goed idee om alsnog die wapens te maken, maar ze vervolgens te verkopen. Nog voor je een item craft, kan je in de beschrijving zien wat de verkoopwaarde is. Zo weet je al voor je het item maakt, of het de moeite waard is of niet.
.

Als laatste moeten we ook zeggen dat de verhaallijn van Cyberpunk 2077 spelen niet meteen de snelste manier is om veel geld te verdienen. Vooral omdat de main quests vaak lang duren, en je er relatief minder geld voor krijgt. Contracts en Street Crimes zijn veel winstgevender!

Meer tips:

Keer terug naar de Cyberpunk 2077 gids met tips

.

Over de auteur

Redactie avatar

Redactie

Redactielid

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties