Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bepaalde features Cyberpunk 2077 Phantom Liberty-DLC komen ook naar de basisgame

Een stap in de goede richting.

Cyberpunk 2077 update 2.0 will revamp the game
Image credit: CD Projekt Red

Uitgever CD Projekt heeft tijdens Gamescom Opening Night Live 2023 enkele nieuwe features van de aankomende Cyberpunk 2077 Phantom Liberty-DLC toegelicht. Enkele belangrijke features van die DLC komen op 26 september via update 2.0 ook naar de basisversie van Cyberpunk 2077.

De Phantom Liberty-DLC introduceert enkele nieuwe wapens, waaronder het Rasetsu sluipschuttersgeweer en het Grit handwapen. Verder toont de trailer ook de herwerkte cyberware, perks en Relic skill tree.

Daarnaast krijg je in het filmpje ook een voorproefje van de voertuiggevechten te zien. Zo kun je vanuit je auto op vijandelijke voertuigen schieten of ze onbruikbaar maken door ze te quickhacken.

Dankzij de DLC wordt er ook een nieuw politiesysteem toegevoegd aan de game. Door dat systeem reageert de politie of NCPD realistischer op overtredingen en kunnen ze wegversperringen opzetten.

De herontworpen skill tree, het gereviseerde politiesysteem en de voertuiggevechten worden dankzij Cyberpunk 2077 update 2.0 ook aan de standaardgame toegevoegd. Die update en de Phantom Liberty-DLC zijn beide vanaf 26 september beschikbaar op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Tijdens Gamescom Opening Night Live 2023 kreeg je ook meer informatie over Diablo 4 Season 2, toonde Remedy Entertainment een Alan Wake 2-trailer die draait rond de Dark Place en onthulde Bandai Namco de Tekken 8 releasedatum.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties