Skip to main content

Bepaalde features Cyberpunk 2077 Phantom Liberty-DLC komen ook naar de basisgame

Een stap in de goede richting.

Cyberpunk 2077 update 2.0 will revamp the game
Image credit: CD Projekt Red

Uitgever CD Projekt heeft tijdens Gamescom Opening Night Live 2023 enkele nieuwe features van de aankomende Cyberpunk 2077 Phantom Liberty-DLC toegelicht. Enkele belangrijke features van die DLC komen op 26 september via update 2.0 ook naar de basisversie van Cyberpunk 2077.

De Phantom Liberty-DLC introduceert enkele nieuwe wapens, waaronder het Rasetsu sluipschuttersgeweer en het Grit handwapen. Verder toont de trailer ook de herwerkte cyberware, perks en Relic skill tree.

Bekijk op YouTube

Daarnaast krijg je in het filmpje ook een voorproefje van de voertuiggevechten te zien. Zo kun je vanuit je auto op vijandelijke voertuigen schieten of ze onbruikbaar maken door ze te quickhacken.

Dankzij de DLC wordt er ook een nieuw politiesysteem toegevoegd aan de game. Door dat systeem reageert de politie of NCPD realistischer op overtredingen en kunnen ze wegversperringen opzetten.

Bekijk op YouTube

De herontworpen skill tree, het gereviseerde politiesysteem en de voertuiggevechten worden dankzij Cyberpunk 2077 update 2.0 ook aan de standaardgame toegevoegd. Die update en de Phantom Liberty-DLC zijn beide vanaf 26 september beschikbaar op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Tijdens Gamescom Opening Night Live 2023 kreeg je ook meer informatie over Diablo 4 Season 2, toonde Remedy Entertainment een Alan Wake 2-trailer die draait rond de Dark Place en onthulde Bandai Namco de Tekken 8 releasedatum.

Read this next