Vanavond start het grote Fortnite Season 2 event 'The Device'

En wordt de weg naar Season 3 geopend.

Fortnite Season 2 eindigt officieel pas op 17 juni, maar het grote slotevenement 'The Device' start vanavond al. Dit event zal de inleiding zijn naar Fortnite Chapter 2 Season 3.

De in-game klok is bijna afgelopen en op dat moment start het evenement. Het werd uitgerekend dat The Device om 20u vanavond start.

Er wordt al lange tijd druk gespeculeerd over wat The Device zal inhouden. De klok is te zien in de lobby maar ook in de game zelf, en daarnaast gebeuren er over de hele map vreemde dingen. Zo zijn er onder water verschillende gloeiende luiken verschenen en doet artwork vermoeden dat de Fortnite map zal overstromen.

fortnite_cyclo

Ook zien we in het laadscherm Midas grijpen naar de gelekte Cyclo-outfit die volgens de beschrijving dient om aan 'de storm te weerstaan'.

Wat er ook gebeurd, Fortnite heeft de reputatie om indrukwekkende events te lanceren om het einde en de start van een Fortnite in te zetten. Wie erbij wil zijn, logt best al een half uur op voorhand in want de plaatsen zijn beperkt.

Voor alles wat we nu al weten over The Device, bekijk je best eens ons artikel over de Fortnite Chapter 2 Season 3 release.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread