Skip to main content

Gelekt Fortnite artwork bevestigt overstroomde map

Op een onbewoond eiland.

Er is artwork van Fortnite Chapter 2 Season 3 online verschenen. Het artwork bevestigt dat de map volledig zal overstromen en een onbewoond eiland'als thema krijgt.

Het artwork is de nieuwe achtergrond van de game op het PlayStation 4-beginscherm. Dat is vandaag geüpdatet. Vermoedelijk is dat een vergissing van Sony, aangezien Fortnite Season 3 normaal gezien deze week zou starten. Fortnite Season 3 werd echter tot 11 juni uitgesteld.

De afbeelding toont Fortnite's battle bus die over een zee vliegt, voorbij een typisch verlaten eiland met drie palmbomen op de achtergrond.

Wie goed oplet, had eerder al hints gezien naar de overstroomde map. Zoveel kan je al lezen in ons artikel over het Fortnite Season 3 thema.

Wat weinig mensen echter opgemerkt hebben, is dat Epic Games een jaar geleden al naar dit event heeft gehint. Toen gaf de ontwikkelaar een filmpje vrij van 1 minuut waarin we de battle bus ook over de zee zagen vliegen, met een onbewoond eiland in de achtergrond.

In het filmpje van een minuut zien we Jonesy als schipbreukeling de aandacht zoeken van de battle bus met een flare gun. Hii raakt de battle bus echter, waarna hij zelf de Victory Royale wint.

Bekijk op YouTube

Oplettende fans merken op dat de bomen op de twee eilanden exact dezelfde zijn. Op de kist met de flare gun staat zelfs de releasedatum van Season 3 geschreven. Dat laatste is waarschijnlijk toeval, aangezien Season 3 inmiddels meerdere keren werd uitgesteld.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Read this next