Nieuwe trailer Nier Automata toont eerste gameplay

Hakken en snijden op 60 frames per seconde.

Square Enix en Platnium Games tonen tijdens de Paris Games Week de eerste gameplay-beelden van Nier Automata.

De trailer laat het vrouwelijke hoofdpersonage zien, die het met twee zwaarden tegelijk opneemt tegen vijandige robots. Haar naam is 2B en ze is een androïde. In de wereld van Nier mogen die geen emoties tonen, legt Platinum Games uit.

Ook zegt de studio dat de spelwereld gelinkt is aan die van de eerste Nier, waarbij er personages en locaties uit die game hierin opnieuw hun opwachting maken.

Het tempo ligt tijdens de gevechten hoger dan de vorige Nier-game en Platinum Games belooft een framerate van 60 frames per seconde.

Ook is te zien hoe de 'bullet hell' segmenten weer terugkeren. Tijdens baasgevechten komen er tientallen gekleurde bollen in wisselende patronen op je af, die je allemaal dient te ontwijken.

Hoewel de eerste Nier werd ontwikkeld door Cavia en dit deel door Platinum Games, zijn er veel ontwikkelaars die aan het origineel werkten opnieuw bij betrokken. Yoko Taro en Yosuke Saito staan weer aan het hoofd, terwijl Keiichi Okabe weer de soundtrack verzorgd.

Nier Automata is de nieuwe naam voor Nier New Project. De tweede Nier-game werd aangekondigd op de afgelopen E3.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread