Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix onthult Nier Automata: Game of the YoRHa Edition

This cannot continue.

Square Enix brengt Nier Automata en alle bijbehorende uitbreidingen opnieuw uit in één bundel, onder de noemer Game of the YoRHa Edition. De releasedatum is is 26 februari 2019.

Naast de hoofdgame krijg je er automatisch toegang mee tot de 3C3C1D119440927-DLC, die bestaat uit gevechten in een afgesloten arena. Win ze allemaal om drie extra outfits voor de personages te ontgrendelen: de Revealing Outfit voor 2B, de Young Man's Outfit voor 9S en de Destroyer Outfit voor A2.

Verder bevat het pakket onder meer verschillende skins voor je pod, een avatar-set voor je PlayStation-account en een Nier Automata-thema voor het hoofdmenu van je PlayStation 4.

Onlangs werd bekend dat Nier Automata 3,5 miljoen keer verscheept is. Redacteur Dirk was in zijn Nier Automata review ook onder de indruk, hij noemde de game 'elegant, impactvol, hartverscheurend en hoopgevend'.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties