Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nier Replicant krijgt heruitgave voor pc, PlayStation 4 en Xbox One

Mobile game genaamd Nier Reincarnation eveneens in de maak.

Ter ere van de tiende verjaardag van Nier Replicant kondigt Square Enix een heruitgave van die game aan. NieR Replicant ver.1.22474487139... komt later dit jaar naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast krijgt de serie ook een mobile game genaamd Nier Reincarnation.

De eerste Nier-game lanceerde oorspronkelijk in 2010 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. In de game ga je op zoek naar een geneesmiddel voor je zieke zus. De remake bevat naast nieuwe muziek ook nieuwe voice acting en zelfs volledig nieuwe personages. Ontwikkelaar Toylogic werkt momenteel aan de nieuwe versie.

Cover image for YouTube videoNieR Replicant ver.1.22474487139.../ニーア レプリカント ver.1.22474487139...: ティザートレーラー

Nier Reincarnation is dan weer een mobile game voor Android en iOS. De ontwikkeling is in handen van Applibot. Een andere ontwikkelaar genaamd CyDesignation werkt momenteel aan de character designs. Zowel voor NieR Replicant ver.1.22474487139... als Nier Reincarnation is er nog geen officiële releasedatum.

Na het succes van Nier Replicant volgde in 2017 NieR: Automata. Die game wist eveneens te imponeren, zoals je leest in onze NieR: Automata review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Nier

PS3, Xbox 360

NieR: Automata

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties