Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fall Guys krijgt Nier Automata crossover

2Bean or not 2Bean.

Fall Guys krijgt een Nier Automata crossover. Spelers van de obstakelgame hebben vanaf 18 juni de mogelijkheid om zich te verkleden als android 2B. Dat heeft ontwikkelaar Mediatonic tijdens Summer Game Fest 2021 bekendgemaakt.

Het is onduidelijk of 2B de enige skin is die naar Fall Guys komt. Zowel 9S als A2 zijn eveneens mogelijke kanshebbers. 2B is niet het allereerste videogamepersonage dat aan Fall Guys wordt toegevoegd. Eerder gingen Cuphead, Doom Guy en My Friend Pedro haar voor.

Fall Guys is de laatste tijd vaker in het nieuws. Eerder werd bekendgemaakt dat Epic Games Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic heeft gekocht. Tot slot komt Fall Guys naar de Switch, Xbox One en Xbox Series X/S. Een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fall Guys

PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

NieR: Automata

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.
Reacties