Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nier: Automata is 3,5 miljoen keer verscheept

Zowel fysiek als digitaal.

Nier: Automata is in bijna twee jaar tijd wereldwijd 3,5 miljoen keer verscheept, zo maakt uitgever Square Enix bekend. De cijfers hebben betrekking op het aantal fysieke en digitale leveringen aan winkels, daadwerkelijke verkoopcijfers zijn niet gedeeld.

Eind september vorig jaar was NieR: Automata twee miljoen keer verkocht. Oorspronkelijk kwam NieR: Automata op de pc en PlayStation 4 uit. Inmiddels is de game ook al een half jaar beschikbaar op de Xbox One in de vorm van de 'Become as Gods Edition'.

Nier: Automata is een vervolg op Nier en werd ontwikkeld door PlatinumGames, de Japanse ontwikkelaar bekend van games zoals Madworld, de Bayonetta-serie en Vanquish. Dirk zijn NieR: Automata review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties