Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

NieR: Automata krijgt voor het eerst sinds lang patch op Steam

Later daarover meer.

Ontwikkelaar Platinum Games werkt momenteel aan een nieuwe patch voor de Steam-versie van NieR: Automata. Dat maakt de ontwikkelaar zelf bekend via Twitter.

Wat de patch precies aanpakt en wanneer hij uitkomt, is momenteel nog niet bekend. Die informatie kom je volgens Platinum Games op een later tijdstip te weten. Vermoedelijk zit de patch dus nog in de vroege ontwikkelingsfase.

Dat NieR: Automata op Steam eindelijk een patch krijgt, zal bij vele fans ongetwijfeld deugd doen. Bij de release van de game in 2017 kende de pc-port veel problemen. Die werden gedeeltelijk opgelost toen een fan over de brug kwam met een patch die de framerate van de pc-versie van NieR: Automata verbeterde.

Toen de game vorige maand naar Xbox Game Pass voor pc kwam, waren de fans opnieuw misnoegd. Het leek er immers op dat die versie een stuk beter draaide. Dat gerucht bleek uiteindelijk niet correct, maar leidde er toch toe dat de Steam-versie werd gereviewbombed.

Wil je weten over de bovenstaande game, check dan zeker onze NieR: Automata review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

NieR: Automata

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties