Trailer: eerste gameplay Assassin's Creed Syndicate pre-ordermissies

Darwin en Dickens strijden tegen een complot.

Ubisoft toont via een nieuwe trailer de eerste gameplaybeelden van de Darwin and Dickens Conspiracy, de pre-ordermissies van Assassin's Creed Syndicate.

De missies draaien om een complot waar bioloog Charles Darwin en schrijver Charles Dickens in verzeild raken. Je helpt de twee historische figuren door missies voor ze uit te voeren, zoals het onschadelijk maken van een fabriek die giftige stoffen produceert. Via de Darwin and Dickens conspiracy raakt jouw geschiedenis verbonden met die van twee grootheden uit de Britse geschiedenis, aldus Ubisoft.

Charles Darwin (1809-1882) schreef On the Origin of Species, een baanbrekend werk binnen de evolutieleer dat natuurlijke selectie introduceerde. Charles Dickens (1812-1870) is bekend van werken zoals A Christmas Carol, Great Expectations en Oliver Twist. Met zijn werken leverde Dickens commentaar op onder andere de armoede en de klasseverschillen tussen rijk en arm in het Victoriaanse Engeland.

De releasedatum van Assassin's Creed Syndicate is 23 oktober en de game komt dan uit op de PlayStation 4 en Xbox One. Eind 2015 volgt de pc-versie. Alle informatie over de game heeft Randolf voor je verzameld in deze Assassin's Creed Syndicate preview.

Nog meer weten? Lees dan onze Assassin's Creed Syndicate Wiki, Assassin's Creed Syndicate Walkthrough en ga met deze gids op zoek naar alle Assassin's Creed Syndicate Secrets of London.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread