Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Syndicate Wiki en Guide

Walkthrough, sequences, puzzels, collectibles en achievements.

Welkom bij onze Assassin's Creed Syndicate Wiki. Deze gids biedt je alles dat je moet weten om alles uit de game te halen: een walkthrough van alle sequenties, guides om de verschillende puzzels en collectibles te vinden en een opsomming van alle achievements en trophies. Want als het verleden ons iets leert, dan is het wel dat Assassin's Creed games tot de aan de nok gevuld zijn. Niks mis mee dus om er af en toe een AC Syndicate gids bij te nemen.

Geen idee wat Assassin's Creed Syndicate is of wat je van de game mag verwachten? Beneden aan de pagina vind je een kort overzicht met wat algemene info. Genoeg om te beslissen of je de game wil spelen.

Weet je precies naar wat je op zoek bent? Raadpleeg dan meteen de inhoudsopgave hier onder.


Assassin's Syndicate Creed Wiki inhoudsopgave

Assassin's Creed Syndicate walkthrough

Het verhaal van Assassin's Creed Syndicate speelt zich over de loop van 9 sequences of sequenties af. Je volgt de Assassin familie Frye die het juk van de Industriële Revolutie wil afwerpen en de uitbuiting van het gewone volk door Tempeliers wil stoppen. Ongetwijfeld stoot je onderweg op enkele plot twists en onverwachte wendingen. Het belooft in ieder geval een spannend en vooral moordlustig avontuur te worden.

We hebben onze guide volgens de verschillende sequenties gerangschikt. Van zodra we met een deel klaar zijn, verschijnt het in de onderstaande lijst.

Sequentie 1

Sequentie 2

Sequentie 3

Sequentie 4

Sequentie 5

Sequentie 6

Sequentie 7

Sequentie 8

Assassin's Creed Syndicate puzzels en collectibles

Wie Assassin's Creed zegt, zegt natuurlijk ook collectibles en verzamelobjecten. Voor onverklaarbare redenen ligt de Animus bezaaid met allerlei identieke prulletjes. En het is natuurlijk aan jou om ze te verzamelen. In vorige de AC games leverde zo'n voltallige collectie vaak leuke extra's op. Hoe de beloningen in Syndicate eruitzien is nog af te wachten.

We hebben onze guide volgens de verschillende soorten collectibles ingedeeld. Van zodra we meer informatie hebben, zie je het hieronder verschijnen.

  • Secrets of London
  • Beer Brands (Binnenkort!)
  • Historical Posters (Binnenkort!)
  • Pressed Flowers (Binnenkort!)
  • Royal Letters (Binnenkort!)

Assassin's Creed Syndicate Achievements en Trophies

Elke zelfrespecterende gamer wil natuurlijk graag enkele Achievements of Trophies behalen. Slechts weinigen willen ze allemaal hebben. Speciaal voor hen hebben we een mooi overzicht gemaakt, inclusief de vereisten en gamerscores. Happy hunting!


Algemene info

Assassin's Creed Syndicate is het nieuwste deel in Ubisofts populaire Assassin's Creed serie. De game komt op 23 oktober 2015 uit voor PlayStation 4 en Xbox One. De pc versie is vanaf 19 november 2015 beschikbaar.

Verhaal en setting

Assassin's Creed Syndicate speelt zich af in het Victoriaanse Londen van 1868. Je speelt als tweeling Jacob en Evie Frye die strijden tegen de onrechtvaardigheden van de Industriële revolutie. Samen leiden ze de straatbende The Rooks. Doorheen de game rekruteer je nieuwe bendeleden en verover je stadsdistricten om The Rooks te doen groeien. Natuurlijk neem je het in deze Assassin's Creed game ook op tegen de Tempeliers, die stiekem over Londen heersen en de technologische vooruitgang misbruiken.

Hoofdpersonages

Van de twee Assassins is Jacob de man van de directe aanpak. Hij is niet de persoon die eerst een plan smeedt en dan pas in actie schiet. Hij gaat gewoon op zijn doel af en de gevolgen draagt hij later wel. Zijn zus Evie is het tegenovergestelde: ze bestudeert haar doelwit zorgvuldig voor ze een stap zet. Beide karakters staan lijnrecht tegenover elkaar, maar worden dankzij een sterke bloedband verbonden.

In de game kies je zelf met wie je speelt. Beide personages hebben hun unieke vaardigheden en gadgets, die je naar hartenlust kan uitbreiden en upgraden.

Voertuigen

Dit is de eerste Assassin's Creed game waarin voertuigen een prominente plaats krijgen. In 1868 betekent dit natuurlijk niet dat je met een Lamborghini door de straten scheurt, maar dat je Londen met een paardenkoets onveilig maakt. Je kan jezelf in een koets verstoppen, op het dak een robbertje vechten of van koets naar koets springen om je doelwit te verrassen.

Wie Industriële Revolutie zegt, zegt natuurlijk ook de stoomtrein. Ook dit transportmiddel krijgt een centrale plaats in Assassin's Creed Syndicate. Altijd al op het dak van een trein iemand met een verborgen mes willen neersteken. Zoek niet verder.

Vechtsysteem

Anders dan in de vorige games uit de serie, focussen de gevechten minder op dodelijk geweld. Wapendracht was in het Victoriaanse Londen immers verboden. In Syndicate beslis je de strijd met een ouderwets vuistgevecht. De actie is flitsender en sneller dan ooit, omdat je dichter bij je vijand staat.

Natuurlijk beschik je nog over voldoende dodelijke wapens als de strijd hier om vraagt. Onze favoriet? Een wandelstok met een verborgen zwaard. Of nee, een lekker brutale boksbeugel.

Stealth en Rope Launcher

Een goede sluipmoordenaar moet zich natuurlijk in de schaduw kunnen verschuilen. Dankzij een nieuwe stealth systeem kleef je niet langer vast aan je beschutting, maar sluip je intuïtief tussen schuilplaatsen.

De AC games staan sinds jaar en dag bekend om hun parcouring. Met uiterste behendig over daken en muren lopen, zeg maar. Met de nieuwe Rope Launcher was het navigeren van de Londense skyline nog nooit zo makkelijk. Het touwpistool brengt je in seconden naar de nok van het dak. Met de zipline glijd je zonder problemen van schoorsteen naar schoorsteen. Verspil geen tijd meer met de juiste richels te zoeken. Waarom klimmen als je een Rope Launcher hebt?

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties