Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Syndicate - Secrets of London, Aegis Outfit

Assassin's Creed Syndicate Secrets of London / Geheimen van Londen: music boxes / muziekdozen die naar de Kluis van Reuge en The Aegis precursor armor leiden.

De Secrets of London / Geheimen van Londen die leiden naar het The Aegis precursor armor zijn vrijwel de enige collectibles die je niet meteen op je map vindt, zelfs niet door een kaart van de regio te kopen. Je kunt voor 1000 Helix punten wel een speciale kaart kopen die ze allemaal aanduidt, maar dat kost je al gauw 7 euro. Spaar je geld en volg gewoon onze gids om ze allemaal vlotjes te vinden.

Je moet 32 music boxes / muziekdozen vinden. Eigenlijk 31, want als je de eerste vindt, wordt op je kaart Michael Reuge's Vault / Kluis van Reuge aangeduid. Deze oude Asassassins schuilplaats bevat een legendarische schat: het Precursor Armor. Elke schatkist die je vindt bevat een sleutel om Reuge's schat te openen.

In je logboek vind je een overzicht van alle muziekdozen. Iedere wijk bevat er drie, behalve in Buckingham waar er slechts drie verborgen liggen. In je overzicht zie je bij elk geheim een hint in de vorm van een beeld. Je moet de locatie van de muziekdoos aan de hand van deze foto proberen te vinden. Als je eenmaal dicht genoeg bij een geheim komt, verschijnt het ook op je map.

Hieronder vind je alle Secrets of London locaties, met alle music boxes opgedeeld per wijk.


Secrets of Londen Inhoudsopgave

Op deze pagina: Assassin's Creed Syndicate - Secrets of London: Whitechapel 18, 22, 26, 29

Assassin's Creed Syndicate - Secrets of London: City of London 02, 11, 17, 23

Assassin's Creed Syndicate - Secrets of London: The Strand 07, 10, 16, 25

Assassin's Creed Syndicate - Secrets of London: Westminster 13, 28, 31, 32

Assassin's Creed Syndicate - Secrets of London: Buckingham 01, 04, 30

Assassin's Creed Syndicate - Secrets of London: Thames 03, 14, 20, 21

Assassin's Creed Syndicate - Secrets of London: Southwark 09, 12, 24, 27

Assassin's Creed Syndicate - Secrets of London: Lambeth 05, 06, 08, 19


Michael Reuge's Vault en de Aegis

Nadat je de eerste muziekdoos gevonden hebt, kom je alles te weten over Reuge's schatkamer en wordt de locatie op je map aangeduid. De ingang bevindt zich in het noordwestelijke deek van de City of Londen, op een bouwplaats waar een tunnel wordt gegraven. Zonder dat je alle sleutels hebt, heeft het echter weinig zin om hier naartoe te gaan.

Wanneer je alle muziekdozen geopend en alle sleutels verzameld hebt, ga je de kamer binnen en steek je ze in de aangeduide plaatsen. Als alles goed is, gaat de kluis in het midden open. Je beloning is The Aegis, een speciale outfit voor Evie met een vreemde en heldere gloed. Het precursor armor vermindert de melee schade die je oploopt met 10 procent. De schade die je zelf met je Cane-Sword uitdeelt, gaat met 10 procent naar boven. Je kunt de outfit nog verbeteren en deze waardes naar 20 procent optrekken. Deze bepantsering werd volgens de legende door Minerva zelf gedragen.

Tom Bedlam's Song en Mad Maudlin's Search

Moest je je afvragen of de poëtische zinnen aan de zijkanten van je logboek hints bevatten naar de locaties van de geheimen, dan heb je het mis. De regels die je ziet komen uit een bewerking van de twee gedichten “Tom o'Bedlam” en “Mad Maudlin's Search” van een anonieme auteur uit de 17e eeuw. Ze worden aanzien als twee van de belangrijkste schatten uit de Engelse taal. Zet de complottheorieën dus maar uit je hoofd. Dit is slechts een ode van Ubisoft aan de Angelsaksische cultuur.


Secrets of London: Whitechapel 18, 22, 26, 29

De Secrets of London in Whitechapel vind je in een wijk die constant in verbouwing lijkt. Je vindt er geen mooi boulevards, maar slechts kleine, smalle straatjes waar iets zoeken doet denken aan de spreekwoordelijke naald in een hooiberg.

Het spelletje werk zo: je kijkt naar de foto's in je logboek en probeert er achter te komen van welke locatie dit beeld is geschoten. De foto's bevatten heel wat tips, maar je zult toch goed speurwerk aan de dag moeten brengen. Focus op de details en zelfs de kleur die een goede indicatie geven van waar je moet staan. Als je dichtbij komt, volg je het melodietje uit de muziekdoos.


Whitechapel Secret / Geheim 18

Belangrijke tips op de foto: Grote schoorsteen, meer schoorstenen op de achtergrond, huizen die een achtertuin met een grote boom omringen.

In Whitechapel zijn er niet veel schoorsten en de grooste is een fast travel punt. Ga daar naartoe. Omdat de schoorsteen op de foto staat, ga je langs de hoofdstraat naar het westen. Onderweg kom je een huis tegen waarvan het dak op de tuin uitkijkt. Trek op de kaart een denkbeeldige lijn van de oostelijke hoek van station naar het zuiden. Op de denkbeeldige lijn ga je naar het eerste huis aan de overkant van de hoofdstraat. Hier vind je de musix box.

Whitechapel Secret / Geheim 18 - Foto
Whitechapel Secret / Geheim 18 - Kaart

Whitechapel Secret / Geheim 22

Belangrijke tips op de foto: Spoorlijn, ingesloten door hoge muren, houten kisten

Op de foto zie je duidelijk de sporen van Whitechapel. Volg de treinsporen van het station naar oosten. Na een tijdje verlaagd deze en wordt ze aan de linker- en rechterkant door hoge muren omring. Tenslotte vind je aan de rechterkant de dozen van de foto en de muziekdoos.

Whitechapel Secret / Geheim 22 - Foto
Whitechapel Secret / Geheim 22 - Kaart

Whitechapel Secret / Geheim 26

Belangrijke tips op de foto: Begraafplaats, graf met rooster, grafzerk in de hoek tussen hek en muur.

Het is meteen duidelijk dat deze muziekdoos zich in een begraafplaats bevindt. In Whitechapel heb je er enkele kleine. Die je zoekt ligt ten zuiden van het station. Aan de hoofdstraat staat een kerk met een hoge toren. Het graf en muziekdoos die je zoekt bevinden zich aan de achterkant van deze kerk.

Whitechapel Secret / Geheim 26 - Foto
Whitechapel Secret / Geheim 26 - Kaart

- Ga verder naar de Secrets of London in City of London.

- Ga naar onze overkoepelende Assassin's Creed Syndicate Wiki.


Whitechapel Secret / Geheim 29

Belangrijke tips op de foto: Wit standbeeld op een klein plein, trap naar beneden, zijstraat met houten constructie

Deze is niet gemakkelijk te vinden. Whitechapel is ligt met kleine pleinen en standbeelden bezaaid. Fast travel naar de grote schoorsteen en oriënteer je naar het zuidoosten. In die richting vind je het juiste kleine plein met het juiste standbeeld. Ga de trap vlakbij af om de muziekdoos te vinden.

Whitechapel Secret / Geheim 29 - Foto
Whitechapel Secret / Geheim 29 - Kaart

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Syndicate

PS4, Xbox One

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties