Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Syndicate en Faeria deze week gratis in de Epic Games Store

London calling.

Later deze week biedt Epic Games opnieuw twee gratis games aan via de Epic Games Store. Vanaf donderdag kun je kosteloos Assassin's Creed Syndicate en Faeria downloaden. Beide games blijven gratis beschikbaar tot en met 27 februari en blijven nadien permanent beschikbaar in je bibliotheek.

Assassin's Creed Syndicate kwam in 2015 uit en was de laatste game in de serie alvorens de reeks een grondige transformatie kende met Assassin's Creed Origins. Toch blijft Syndicate ook in 2020 de moeite om te spelen, zoals je leest in onze Assassin's Creed Syndicate review.

Cover image for YouTube videoAssassin’s Creed Syndicate: Debut | Trailer | Ubisoft [NA]

Faeria is dan weer een collectible card game die eveneens bordspelelementen bevat. Je verkent een groot bord en probeert ondertussen alle 300 kaarten in de game te verzamelen.

Ook momenteel zijn er verschillende gratis games beschikbaar in de Epic Games Store. Deze week kun je namelijk Kingdom Come: Deliverance en Aztez kosteloos downloaden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Syndicate

PS4, Xbox One

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties