Assassin's Creed: Syndicate

Ubisoft richt zich terug op de kern van Assassin's Creed en maakt alle juiste keuzes. Syndicate is dť comeback van het jaar.

Belangrijke events

Ubisoft brengt Patch 1.2 uit voor Assassin's Creed Syndicate

Ubisoft brengt Patch 1.2 uit voor Assassin's Creed Syndicate

Bugfixes op PlayStation 4 en Xbox One.

Ubisoft lanceert Patch 1.2 voor Assassin's Creed Syndicate, die nu te downloaden is op de PlayStation 4 en Xbox One. De update is ongeveer 750 MB groot en staat in het teken van bugfixes.

Naast 'verbeterde performance en stabiliteit' zijn er onder meer aanpassingen gedaan aan audio en video. In gevallen dat het geluid niet overeenkwam met de mond-animaties, is dat nu rechtgetrokken. Het cover- en parkour-systeem zijn gestroomlijnd, als ook de AI van NPC's.

Een volledige lijst van bugfixes vind je op het Ubisoft forum. Volgende maand komt de Jack The Ripper DLC uit.

Lees meer...

Assassin's Creed Syndicate review

AanraderAssassin's Creed Syndicate review

Cor blimey guvnah, quite charming indeed!

De reacties op elke aankondiging van een nieuwe Assassin's Creed zijn tegenwoordig even voorspelbaar als de aankondiging zelf. Het collectieve gekreun over het zogenaamde bandwerk bij Ubisoft gaat steeds met een stille hoop gecombineerd. De hoop dat de nieuwe game terug de magie, de charme en het gevoel van plezier van Assassin's Creed 2 en Assassin's Creed: Brotherhood bevat. Dat zijn de elementen waarmee de serie destijds de harten van miljoenen gamers veroverde. Ontwikkelaar Ubisoft Quebec denkt er net zo over, en had tijdens het maken van Assassin's Creed Syndicate het heroveren van die harten als doel.

De game slaagt met glans in zijn opzet. Sommige gemaakte beslissingen zijn voor de hand liggend. Zo zijn alle ongewenste elementen uit Assassin's Creed Unity verwijderd. Weg zijn de verschillende munteenheden, de companion app-integraties, de coŲperationele modus die vaker niet dan wel werkt en het veel te ingewikkelde levelsysteem. Maar Ubisoft Quebec is verder gegaan dan enkel de fouten van Syndicate's voorganger herstellen. De studio is niet te verlegen geweest om de basisgameplay van de reeks onder de loep te nemen en te kijken welke elementen subtiel veranderd kunnen worden zonder de kern van de game te verliezen.

Het resultaat voel je al na een uurtje spelen, want dan krijg je namelijk de nieuwe rope launcher. Dat gadget hijst je recht naar het dak van een gebouw of laat je horizontaal tussen twee punten bewegen. Een simpele toevoeging, maar de enorme impact op de game voel je meteen. In de volgende missie glijd je langs de muren van Big Ben naar boven om vervolgens vliegensvlug van de ene naar de andere torenspits van Westminster Palace te suizen.

Lees meer...

Assassin's Creed Syndicate - Alle trailers op een rij

FeatureAssassin's Creed Syndicate - Alle trailers op een rij

Elke Assassin's Creed Syndicate trailer van dichtbij bekeken.

Voor gamers die geen genoeg kunnen krijgen van de nieuwste Assassin's Creed Syndicate trailer of Assassin's Creed Syndicate gameplay, hebben we ze allemaal even op een rij gezet.

Als je Ubisoft moet geloven was het Victoriaanse Londen geen pretje. Technologische en industriŽle vooruitgang zorgen voor een ongeziene welvaart, maar deze gaat ten koste van de arbeidersklasse. In de nieuwe Assassin's Creed speel je als de tweeling Jacob en Evie Frye, twee Assassins die met behulp van straatbendes de gewone man van onder het juk van de gulzige Tempeliers willen bevrijden. Robin Hood in het Londen van 1868 dus.

De trailers staan steeds van nieuw naar oud gerangschikt. Je vindt de nieuwste cinematic of gameplay trailer dus steeds handig bovenaan in de lijst. Veel kijkplezier!

Lees meer...

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 38

Met FIFA 16, Star Wars Battlefront, PlayStation VR en veel meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de

Game releases van oktober 2015

Met Assassin's Creed Syndicate, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, Halo 5 en nog veel meer.

Nieuwe maand, nieuwe games. Alleen heb je met al dat gamen natuurlijk geen tijd om op te zoeken wat er allemaal uitkomt. Of je bent liever lui dan moe, dat mag ook! Gelukkig geeft Eurogamer Benelux je elke laatste vrijdag van de maand een overzicht van de meest opvallende aankomende titels. Dit is slechts een greep uit het volledige aanbod, dus check ook zeker de volledige lijst van releasedata.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 35

Met FIFA 16, XCOM 2, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en nog veel meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Trailer: eerste gameplay Assassin's Creed Syndicate pre-ordermissies

Trailer: eerste gameplay Assassin's Creed Syndicate pre-ordermissies

Darwin en Dickens strijden tegen een complot.

Ubisoft toont via een nieuwe trailer de eerste gameplaybeelden van de Darwin and Dickens Conspiracy, de pre-ordermissies van Assassin's Creed Syndicate.

De missies draaien om een complot waar bioloog Charles Darwin en schrijver Charles Dickens in verzeild raken. Je helpt de twee historische figuren door missies voor ze uit te voeren, zoals het onschadelijk maken van een fabriek die giftige stoffen produceert. Via de Darwin and Dickens conspiracy raakt jouw geschiedenis verbonden met die van twee grootheden uit de Britse geschiedenis, aldus Ubisoft.

Charles Darwin (1809-1882) schreef On the Origin of Species, een baanbrekend werk binnen de evolutieleer dat natuurlijke selectie introduceerde. Charles Dickens (1812-1870) is bekend van werken zoals A Christmas Carol, Great Expectations en Oliver Twist. Met zijn werken leverde Dickens commentaar op onder andere de armoede en de klasseverschillen tussen rijk en arm in het Victoriaanse Engeland.

Lees meer...

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 32

Met Mafia 3, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, Halo 5: Guardians en meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Nieuwe Assassin's Creed Syndicate trailer

Nieuwe Assassin's Creed Syndicate trailer

De tweeling gaat op jacht.

Ubisoft heeft op Gamescom 2015 een nieuwe trailer van Assassin's Creed Syndicate getoond. De video legt de focus op de twee speelbare hoofdpersonages: Jacob en Evie Frye.

De speelbare personages hebben volgens de ontwikkelaar elk hun eigen sterktes en zwaktes. Jacob is een bruut die de vijand het liefst met zijn vuisten te lijf gaat, terwijl Evie liever van de schaduwen gebruik maakt om haar tegenstanders uit te schakelen.

Je kunt de tweeling echter volledig laten doen wat jij wil. Wil je dus met Evie een meute woeste bendeleden in elkaar slaan, dan houdt de game je zeker niet tegen.

Lees meer...

Meest opvallende E3 2015 trailers

FeatureMeest opvallende E3 2015 trailers

Met Doom, Fallout 4, Assassin's Creed Syndicate, Mirror's Edge Catalyst, Rise of the Tomb Raider en nog veel meer.

Doom

Het is de eerste keer dat Bethesda tijdens de E3-beurs een persconferentie houdt. In zijn debuut trapt de uitgever met volle overtuiging af met de reboot van de klassieker Doom. Kort samengevat: demonen, guns, gore... en een kettingzaag!

Fallout 4

Lees meer...

Zo, de E3 zit erop! De voorbije dagen zijn talloze games en andere nieuwigheden aangekondigd, waarvan we je maar al te graag op de hoogte gebracht hebben. Omdat je door de grote hoeveelheid nieuwsberichten misschien het overzicht kwijt bent, hebben we ze hier allemaal voor je gebundeld. Geniet samen met ons nog even na van een waanzinnige E3!

The Dreadful Crimes, Evie-gameplay onthuld in Assassin's Creed Syndicate trailer

Sony maakt tijdens zijn E3-persconferentie bekend dat Assassin's Creed Syndicate exclusieve missies krijgt op de PlayStation 4 in de vorm van The Dreadful Crimes. Daarin los je moorden op bekende historische figuren op.

Tijdens de presentatie is ook voor het eerst gameplay getoond van Evie, het vrouwelijke hoofdpersonage van de game. Je kan als haar spelen naast Jacob Frye en ze vecht onder meer met werpmessen en de 'cane sword', een wandelstok die een zwaard kan worden.

Eerder op de avond toonde Ubisoft ook een nieuwe E3 trailer van Assassin's Creed Syndicate. De releasedatum van Assassin's Creed Syndicate is 23 oktober. De game lanceert dan op de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie volgt later.

Lees meer...

E3 trailer voor Assassin's Creed Syndicate

E3 trailer voor Assassin's Creed Syndicate

Jacob Frye gaat op jacht in Londen.

Ubisoft heeft een nieuwe trailer van Assassin's Creed Syndicate vrijgegeven. Dat doet de uitgever tijdens zijn E3 2015-persconferentie.

In de trailer gaat hoofdpersonage Jacob Frye op jacht in Victoriaans Londen. De Assassin toont zijn verscheidene vaardigheden, van rake klappen uitdelen tot op rijdende treinen klimmen.

De releasedatum van Assassin's Creed Syndicate is vastgesteld op 23 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum voor de pc-versie is nog niet bekend.

Lees meer...

FeatureE3 2015: De games van Ubisoft

Met Assassin's Creed Syndicate, Tom Clancy's The Division, Rainbow Six: Siege en nog veel meer.

Ubisoft is een oudgediende op de jaarlijks terugkerende E3-beurs. Al jaren organiseert de Franse ontwikkelaar een eigen persconferentie tijdens het evenement en dit jaar is dan ook geen uitzondering. Mocht je Ubisofts E3-presentatie willen zien, dan moet je echter wel laat opblijven. De Ubisoft E3 2015-persconferentie start namelijk op dinsdag 16 juni om 00:00 uur Nederlandse tijd.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 20

Met o.a. Assassin's Creed Syndicate, Wolfenstein: The Old Blood en E3 2015.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

FeatureAssassin's Creed Syndicate - Wat we tot dusver weten

De setting, de gameplay, de releasedatum, de special editions.

Ubisoft Quebec werkt met acht andere studio's inmiddels al twee jaar aan Assassin's Creed Syndicate als opvolger van Assassin's Creed Unity. De verwachtingen zijn hoger gespannen dan normaal: het vertrouwen van gamers is flink geschonden na de vorige release.

Assassin's Creed Syndicate onthuld met trailer en releasedatum

Ubisoft kondigt vandaag Assassin's Creed Syndicate aan. De PlayStation 4 en Xbox One-versie komen uit op 23 oktober, de releasedatum van de pc-versie staat buiten 'herfst 2015' nog niet helemaal vast.

Assassin's Creed Syndicate speelt zich af tijdens de IndustriŽle Revolutie te Londen, in het jaar 1868. Je neemt de rol aan van Jacob Frye en zijn zus Evie, die beide speelbare personages zijn en onderdeel uitmaken van de straatbende The Rooks. In de aankondigingstrailer is alleen Jacob in actie te zien.

Jacob en Evie sporen de arme arbeidersklasse aan om de onderdrukking van de rijkere klasse te stoppen. Londen bestaat daarbij uit zes buurten, die je elk kan overnemen door de leiders ervan te verslaan.

Lees meer...

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 19

Met onder andere Grand Theft Auto 5, Nintendo en Call of Duty: Black Ops 3.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.