Batman: Arkham Knight DLC voegt nieuwe skins voor je Batmobiel toe

1989 Movie Batmobile Pack, 2008 Tumbler Batmobile Pack.

Je Batmobiel krijgt extra skins dankzij nieuwe DLC voor Batman: Arkham Knight. Vanaf vandaag kun je de 1989 Movie Batmobile Pack kopen. Het 2008 Tumbler Batmobile Pack is gebaseerd op de film The Dark Knight en lanceert in september.

In september komt ook het GCPD Lockdown Story Pack beschikbaar. Deze verhalende DLC speelt zich af na de gebeurtenissen uit Arkham Knight. In de rol van Nightwing probeer je te voorkomen dat de Pinguin ontsnapt uit het politiebureau van Gotham City.

De Crime Fighter Challenge Pack #1 lanceert ook volgende maand. Uitgever Warner Bros. Interactive geeft aan dat deze DLC zes AR-challenges toevoegt voor Batman, Nightwing, Robin en Catwoman. Tenslotte kun je Batman vanaf september ook uitrusten met de originele Batman-skin uit Batman: Arkham Asylum.

Batman: Arkham Knight kwam uit in juni. Wat Randolf van de game vindt, lees je in zijn Batman: Arkham Knight review. Speel je de game al maar loop je tegen problemen aan? Lees dan onze Batman: Arkham Knight walkthrough.

Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Patrick Just de la Paisières

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread