Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe DLC voor Batman: Arkham Knight nu beschikbaar

2008 Tumbler Batmobile Pack en originele Arkham-skin.

Vanaf vandaag is de originele Batman Arkham-skin beschikbaar voor Batman: Arkham Knight. Dat maakt uitgever Warner Bros. Interactive bekend.

De uitgever lanceert vandaag tevens het 2008 Tumbler Batmobile Pack. Deze geeft je een extra skin voor je Batmobile die op het uiterlijk van de Tumbler uit de film The Dark Knight is gebaseerd.

Vanaf 29 september kun je vervolgens het Crime Fighter Challenge Pack #2 en de GCPD Lockdown Story DLC spelen. Het Crime Fighter Challenge Pack #2 voegt extra challenge maps toe. In de GCPD Lockdown Story DLC speel je als Nightwing. Je moet voorkomen dat de Penguin uit het politiebureau van Gotham City ontsnapt.

Volgende maand volgt er nog meer extra content voor de game. Zo zorgt Warner Bros. Interactive dan voor nieuwe verhalende DLC in de vorm van Catwoman's Revenge. Het Crime Fighter Pack #3 en het Batman Classic TV Series Batmobile Pack zijn ook beschikbaar in oktober.

In Catwoman's Revenge neem je wraak op de Riddler. Deze DLC speelt zich af na het hoofdverhaal van Batman: Arkham Knight. Het Batman Classic TV Series Batmobile Pack bevat de Batmobile uit de jaren '60-televisieserie van Batman. Dit pakket bevat ook skins voor Catwoman en Robin en twee nieuwe racebanen. Het Crime Fighter Pack #3 voegt nog meer challenge maps toe voor Batman, Robin, Nightwing en Azrael.

Vorige maand bracht Warner Bros. Interactive al DLC voor Batman: Arkham Knight uit waardoor je extra skins voor je Batmobile krijgt.

Batman: Arkham Knight is sinds juni van dit jaar verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees ook de Batman: Arkham Knight review van Randolf.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Patrick Just de la Paisières avatar

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Reacties