Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Batman: Arkham Knight patch voor pc uitgebracht

Update: na korte annulering toch weer beschikbaar.

Update:

Inmiddels is de Batman: Arkham Knight patch voor de pc-versie weer beschikbaar. De 'vorige' patch was per ongeluk gelekt en daarom voor korte duur offline gehaald.

Oorspronkelijk bericht:

Een patch voor de pc-versie van Batman: Arkham Knight is deze nacht uitgekomen, maar intussen teruggetrokken. De reden daarvoor blijft onduidelijk.

De patch was voor testers van de open bèta beschikbaar en verbeterde de prestaties van de game. Steam-gebruikers die de patch konden testen, melden op de Steam-communitypagina dat de framerate vlotter loopt en dat er meer grafische opties zijn.

Vorige maand kondigde uitgever Warner Bros. een patch voor de pc-versie van Batman: Arkham Knight aan, en wellicht gaat het om deze update. De verkoop van de pc-versie van Batman: Arkham Knight is voorlopig gestaakt, omdat de performance-problemen eerst aangepakt worden.

Op onze site lees je nog eens de Batman: Arkham Knight review van Randolf, waarin hij vertelt waarom de game imponeert.

Een screenshot van de grafische opties.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties