Skip to main content

Eigenaars pc-versie Batman: Arkham Knight ontvangen gratis games

Alle Arkham-games als goedmakertje.

Uitgever Warner Bros. Interactive maakt bekend dat Batman: Arkham Knight terug op Steam is. Iedereen die de game al in zijn bezit heeft of voor 16 november aanschaft, krijgt alle voorgaande Arkham-games gratis.

De gratis games worden ter compensatie aangeboden voor de problemen die zich tijdens de oorspronkelijke lancering van Arkham Knight voordeden. Het grote aantal bugs in de pc-versie van de game deed Warner Bros. besluiten om Arkham Knight in juni uit de verkoop te halen.

De pc versie van Arkham Knight is nu bijgewerkt zodat de game dezelfde features als de consoleversie heeft. Zo is er een fotomodus toegevoegd en is het nu mogelijk om verschillende personages te selecteren bij AR Challenges. Ook is nu alle inhoud van de Arkham Knight Season Pass op Steam beschikbaar, waaronder Batgirl: A Matter of Family.

Een aantal gebruikers op Steam laat weten dat de laatste patch voor Arkham Knight nieuwe problemen met zich meebrengt. Zo heb je nu 12 GB RAM nodig als je de game op een pc met Windows 10 speelt.

Ook geeft Warner Bros. aan dat het nog steeds niet mogelijk is om de game in SLI of Crossfire te spelen. De uitgever laat weten dat er 'nog aan deze functie wordt gewerkt'.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Read this next