Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Batman: Arkham Knight eind deze maand weer te koop

Nieuwe patch ook in de maak.

Uitgever Warner Bros. Interactive is van plan om de pc-versie van Batman: Arkham Knight eind oktober opnieuw uit te brengen. Dat meldt het bedrijf op de Arkham Knight Steam pagina.

De uitgever besloot in juni om de pc-versie van Arkham Knight uit de verkoop te halen. De game kampte op de pc namelijk met grote technische problemen. Arkham Knight heeft begin september een eerste grote patch gekregen. Deze voegt onder andere extra grafische opties en een verbeterde framesnelheid toe.

Warner meldt tevens dat de pc-versie van Arkham Knight vanaf eind oktober ook ondersteuning voor DLC krijgt. Zowel de PlayStation 4- als de Xbox One-versie van de game hebben inmiddels al meerdere downloadbare uitbreidingen gekregen.

Er wordt op dit moment nog steeds aan verbeteringen voor Arkham Knight gewerkt. Zo zijn Warner Bros. en ontwikkelaar Rocksteady van plan om ondersteuning voor SLI en Crossfire, een fotomodus en verbeterde ondersteuning voor AMD GPU's aan de game toe te voegen.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties