Skip to main content

Terugvragen kosten pc-versie Batman: Arkham Knight mogelijk

'Er wordt niet naar je speeltijd gekeken'.

Je hebt tot eind 2015 de optie om de kosten voor de pc-versie van Batman: Arkham Knight terug te vragen. Dat meldt uitgever Warner Bros. in een statement op Steam.

De uitgever meldt dat je tot 31 december de tijd hebt om een terugbetaling aan te vragen. "Het spijt ons enorm dat mensen nog steeds last van bugs en andere problemen hebben".

"We hebben daarom besloten om gedupeerden de optie te geven om hun geld terug te vragen. De speeltijd van de game speelt hierbij geen rol", aldus Warner Bros. op de Arkham Knight Steam pagina.

Het is tevens mogelijk om het geld voor de Arkham Knight Season Pass terug te vragen. Dit kan echter alleen als je ook een terugbetaling voor de game zelf aanvraagt. Alle aanvragen worden via Steam geregeld.

In het statement op Steam geeft Warner Bros. ook aan dat er waarschijnlijk bugs in de pc-versie van Arkham Knight zitten die het bedrijf niet kan verhelpen. De uitgever belooft wel dat het zijn best blijft doen om de oplosbare problemen aan te pakken.

Batman: Arkham Knight is sinds vorige week weer verkrijgbaar op Steam. De laatste patch voor de game zorgt ervoor dat Arkham Knight 12 GB RAM nodig heeft op Windows 10-pc's. Alle voorgaande Arkham-games zijn tot half november gratis voor iedereen die de pc-versie van Arkham Knight bezit.

Bekijk op YouTube

Nog even tijd? Lees dan ook:

Read this next