Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum laatste Batman: Arkham Knight DLC bekend

'Tis the season to be Batman.

Op 22 december lanceert de Season of Infamy DLC voor Batman: Arkham Knight. Het maakt onderdeel uit van de Season Pass en is tevens de laatste downloadbare content van de game.

In Season of Infamy krijg je toegang tot vier nieuwe Gotham's Most Wanted-missies. Elke missie heeft één van Batmans vijanden in de hoofdrol. De superheld neemt het daarin op tegen Killer Croc, Mr. Freeze, Mad Hatter en Ra's al Ghul.

Daarnaast bevat de DLC op verzoek van fans het Batsuit uit de film The Dark Knight. Daarnaast maakt de Batmobile uit Batman: Arkham Asylum zijn rentree.

Tot slot verschijnen er extra gebieden op de plattegrond. Het gebouw van het Gotham City Police Department krijgt een kast voor bewijsmateriaal, een nieuwe ondervragingskamer en hoogbeveiligde sectie in de westelijke vleugel. Je hebt ook toegang tot het Elliot Memorial ziekenhuis.

Uitgever Warner Bros. Interactive kondigde de resterende betaalde en gratis DLC voor Batman: Arkham Knight in oktober aan. Afgelopen zomer kwam het slotstuk in Rocksteady Studios' Arkham-trilogie uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk de Batman: Arkham Knight review om te lezen waarom Randolf de game als een Aanrader bestempelt.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties