Pokémon Legends: Arceus bevat Hisuan forms van Zorua en Zoroark

VHS-mysterie is opgelost!

Twee dagen nadat er een mysterieus VHS-filmpje over Pokémon Legends Arceus opdook, onthult ontwikkelaar Game Freak nu dat de game nieuwe Hisuan forms van Zorua en Zoroark bevat. Hoe die eruit zien, ontdek je in een filmpje op het officiële Pokémon YouTube-kanaal.

De bijbehorende video toont hoe een enthousiaste Pokémon-liefhebber een besneeuwd landschap in de Hisuan-regio verkent en op een bepaald moment in de problemen komt. Wanneer de situatie helemaal uit de hand lijkt te lopen, duiken de Hisuan forms (Normal/Ghost) van Zorua en Zoroark plots op.

Eergisteren dook er ook al een slechte versie van het filmpje met VHS-ruis op. Omdat Halloween met rasse schreden nadert, dachten velen dat het hier ging om een griezelige aankondiging en niet om de onthulling van de Hisuan forms van beide Pokémon.

Naast nieuwe Pokémon onthulde The Pokémon Company eerder ook dat Pokemon Legends: Arceus dan toch geen openwereldgame is en dat Pokémon 25: The Album vanaf nu beschikbaar is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread