Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Legends Arceus - Request 69 'Gone Astray…in the Highlands' uitgelegd

Verdwaalde Wanda.

Gone Astray... in the Highlands is een mid-game request in Pokémon Legends Arceus.

Dit is Request 69. Zeke - die lid is van Galaxy Team - zoekt naar zijn zus Wanda, die vermist is in de Coronet Highlands.

Deze quest raakt pas beschikbaar na een bepaalde main mission, dus pas op voor mogelijke spoilers.

Op deze pagina vind je:

Cover image for YouTube videoPOKEMON LEGENDS ARCEUS - een EVOLUTIE voor de games?!

Hoe unlock je Request 69 'Gone Astray...in the Highlands' in Pokémon Legends Arceus

Deze request is deel van de 'Gone Astray' reeks. Wanda durft wel eens weglopen en daarom vraagt haar broer Zeke regelmatig of je Ursaluna kunt gebruiken om haar te vinden. Je kunt dit allemaal vinden in onze grotere Pokémon Legends Arceus walkthrough.

De eerste in deze reeks requests heet 'Gone Astray... in the Mirelands' en unlock je nadat je in een main quest bevriend bent geraakt met Ursaluna.

Zeke geeft je deze in de Galaxy Hall.

Hierna moet je 'Gone Astray... in the Coastlands' voltooien. Hier heb je pas toegang toe nadat je Basculegion kunt berijden.

'Gone Astray... in the Highlands' unlock je dan pas wanneer je Sneasler kunt berijden. Als je aan al die voorwaarden voldoet, spreek dan met Zeke in de Galaxy Hall inkomhal en je krijgt deze quest.

Als je de Coastlands quest hebt voltooid en Sneasler al kunt berijden, dan moet je het dorpje misschien even verlaten vooraleer deze request beschikbaar wordt.

Zo voltooi je Request 69 'Gone Astray... in the Highlands' in Pokémon Legends Arceus

Ditmaal is Wanda vermist in de Coronet Highlands. De standaardmanier om deze quests op te lossen is door op Ursaluna te springen en de blauwe radarlijnen in het oog te houden. Deze leiden je naar Wanda. Zorg er wel voor dat je deze quest trackt zodat deze lijnen getoond worden.

Ga naar de Coronet Highlands. Als je het Mountain Camp al hebt, dan is dit een goede plek om te starten. Van hieruit zal Ursaluna's radar je vertellen dat je al dichtbij Wanda's locatie bent. Je kan natuurlijk ook gewoon naar de Lonely Spring gaan aan de oostelijke zijde van de map.

Wanda zit vast op een klif die uitkijkt op de oostelijke kust van de highlands. Je kan haar exacte locatie zien op de kaart hieronder.

Kijk omlaag om haar te zien!

Gebruik Sneasler om naar beneden te klimmen en praat met haar. Ze zal erg dankbaar zijn voor de lift in Sneasler's mandje!

Na het vinden van Wanda, moet je wel nog naar Zeke terugkeren om deze quest te voltooien.

Gone Astray... in the Highlands beloning

Zeke zal je bedanken voor het opnieuw redden van Wanda.

Voor de moeite geeft hij je twee Star Pieces als beloning. Deze gaan direct je inventaris in, of naar je storage als je geen ruimte meer hebt.

Star Pieces kunnen aan alle handelaren in de game verkocht worden voor 5000 Pokébucks.can be sold to any of the merchants in the game for 5000 Pokébucks.

Dit is hoe je andere requests in Arceus voltooit:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Legends: Arceus

Video Game

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties