Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Legends Arceus - Basculin evolueren in Basculegion uitgelegd

Waarom sla je jezelf?

Basculin kan in Pokémon Legends: Arceus evolueren in Basculegion.

Basculegion is een nieuwe Pokémon die wordt geïntroduceerd in Legends: Arceus en om het te laten evolueren, moet je Basculin voldoen aan een speciale vereiste.

Hieronder ontdek je hoe je Basculin laat evolueren in Basculegion en waar je Basculin kunt vangen.

Op deze pagina:

Wil je graag meer te weten komen over deze game, lees dan zeker onze Pokémon Legends Arceus walkthrough met gids en tips.

Basculin locaties in Pokémon Legends: Arceus uitgelegd

Je kunt Basculin op drie plekken in Pokémon Legends: Arceus vinden - de Cobalt Coastlands, Coronet Highlands en Alabaster Icelands.

In de Cobalt Coastlands, kun je Basculin vangen in de wateren van Tranquility Cove en Islespy Shore. Daarnaast kun je Basculin ook vinden in de Fabled Spring van Coronet Highlands.

De locaties van Basculin in de Cobalt Coastlands en Coronet Highlands.

Als laatste is het ook mogelijk om Basculin te vangen in Lake Acuity en Heart's Crag in de Alabaster Icelands. Als je toegang hebt tot deze omgeving, dan raden we je aan om Basculin hier te vangen, omdat een hoger level betekent dat hij de vereiste aanval kent om hem te laten evolueren.

De locatie van Basculin in de Alabaster Icelands.

Zo laat je Basculin evolueren in Basculegion in Pokémon Legends: Arceus

Om Basculin te laten evolueren in Basculegion in Pokémon Legends: Arceus, zal je Basculin zichzelf 294 terugslag schade moeten toebrengen zonder te fainten.

Deze terugslag schade moet je jezelf niet in een gevecht toebrengen, in plaats daarvan kun je dit proces over meerdere gevechten spreiden om te vermijden dat Basculin faint. Het is vooral belangrijk dat je Basculin na elk gevecht geneest, omdat dit hoge aantal verloren HP er makkelijk voor kan zorgen dat deze Pokémon bewusteloos raakt.

Als het aankomt op aanvallen met terugslag schade, dan zijn Wave Crash - dat leert Basculin op Level 34 - of Double Edge - dat is beschikbaar op Level 43. Denk eraan - als Basculin deze aanvallen leert, maar ze niet in zijn moveset zitten, dat je ze er dan via de “Change move”-functie er terug in kunt steken.

Wanneer je naar deze evolutie toewerkt dan is het aangeraden om Basculin, een water-type, het te laten opnemen tegen Pokémon die qua type zwakker zijn, dus in dit geval zijn dat fire, ground en rock-type Pokémon. Dat zal er namelijk voor zorgen dat de gevechten snel worden beëindigd dankzij de water-type aanval Wave Crash.

Als het level van je Basculin hoog genoeg is, dan raden we je aan om je prooien te zoeken in ofwel de Coronet Highlands of Crimson Mirelands. Beide locatie beschikken over verschillende rock en ground-type Pokémon, vooral in de Coronet Highlands omdat er daar Gravelers en Sudowoodos te vinden zijn.

Wanneer je Basculin 294 terugslag schade hebt toegebracht, dan zal het mogelijk zijn om hem op elk moment te laten evolueren!

Zo voltooi je de andere Requests in Arceus: voor andereevolutie-methodes in Legends: Arceus kun je terecht bij onze gidsen over de Eevee evoluties, het laten evolueren van Stantler in Wyrdeer, Hisui Sneasel in Sneasler, Johto Sneasel in Weavile, Hisui Growlithe in Hisui Arcanine, Hisui Qwilfish in Overqwil, Scyther in Scizor, Scyther in Kleavor en hoe je Black Augurite krijgt.

Veel plezier bij het evolutieproces van Basculin in Pokémon Legends: Arceus!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Legends: Arceus

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties