Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geheime ruimte in Pokémon Legends: Arceus hint mogelijk naar DLC

Terug naar het Poké-heden.

Het Twitter-kanaal DeepGameResearch ontdekte dankzij een out-of-bounds camerahack in Pokémon Legends: Arceus een slaapkamer uit het heden. Volgens YouTuber BLAINES hint die ruimte mogelijk naar toekomstige DLC voor de game.

De ruimte lijkt op de slaapkamer van je personage uit vorige games. Zo staat er een grote tv met daarnaast een op Pikachu gebaseerde Nintendo Switch. Verder ligt er in het midden van de kamer een grote zitzak en hangt er een grote klok in de vorm van een grote Poké Ball aan de muur.

Cover image for YouTube videoSecret 'DLC' Room from the FUTURE in Pokemon Legends Arceus

Dat de game zo'n ruimte bevat, is volgens BLAINES om twee redenen niet toevallig. Zo vermoedt hij dat ontwikkelaar GameFreak van plan was om je personage vanuit deze ruimte te laten teleporteren naar het verleden of dat deze plek deel gaat uitmaken van toekomstige DLC voor Pokémon Legends: Arceus.

Wil je graag meer over de game te weten komen, lees dan zeker de Pokémon Legends: Arceus review van Sander. Ben je al aan de slag gegaan met de game, lees dan zeker ook eens onze Pokémon Legends: Arceus walkthrough en gids met tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Legends: Arceus

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties