Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Pokémon Company viert Pokémon Day met reeks aankondigingen

Een hele week lang.

Naar aanleiding van Pokémon Day op zondag 27 februari gaat The Pokémon Company gedurende deze week verschillende aankondigingen doen. Dat onthult het bedrijf in een Japanse tweet.

Starten doet het bedrijf op 21 februari met de aankondiging van Pokémon Masters EX, op 22 februari zijn Pokémon Sword en Shield aan de beurt en op woensdag 23 februari onthult The Pokémon Company iets nieuws over Pokémon Café Mix. Deze donderdag, vrijdag en zaterdag is het dan weer de beurt aan Pokémon Unite, het Pokémon P25-muziekprogramma en Pokémon GO.

Afsluiten doet het bedrijf op zondag 27 februari. Vermoedelijk draait die dag rond de aankondiging van een uitbreiding voor Pokémon Legends: Arceus. Eerder vond een speler immers een geheime ruimte in Pokémon Legends: Arceus die mogelijk naar een DLC hint.

Bekijk op YouTube

In afwachting van alle aankondigen kunnen Pokémon GO-spelers momenteel meedoen aan het Pokémon Go Tour Poké Ball Prep Rally event en Pokémon Legends: Arceus-spelers kunnen dan weer terecht bij onze Pokémon Legends Arceus walkthrough en gids met tips.

Read this next