Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Legends Arceus - Ursaring evolueren in Ursaluna met Peat Block uitgelegd

Zo voeg je deze nieuwe evolutie toe aan je Pokédex.

Ursaring kan in Ursaluna evolueren in Pokémon Legends: Arceus.

Ursaluna is een nieuwe Pokémon die wordt geïntroduceerd in Pokémon Legends Arceus en om deze te laten evolueren, moet je een nieuwe evolutie-vereiste vinden en voldoen aan een speciale voorwaarde

Hieronder ontdek je hoe je Ursaring laat evolueren in Ursaluna en waar je Ursaring en een Peat Block vindt.

Wil je graag meer te weten komen over deze game, lees dan zeker onze Pokémon Legends Arceus walkthrough met gids en tips.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Ursaring locaties in Pokémon Legends: Arceus uitgelegd

Je kunt Ursaring op twee plekken in Pokémon Legends: Arceus vinden - de Crimson Mirelands en Coronet Highlands.

In de Crimson Mirelands, kun je Ursaring vinden in Ursa's Ring en het Soronous Path van de Coronet Highlands.

De locatie van Ursaring in de Crimson Mirelands en de Coronet Highlands.

Teddiursa zal ook op beide locaties te vinden zijn, maar dankzij de “Change move”-functie in Legends: Arceus kan je die Pokémon negeren zonder dat jij je zorgen hoeft te maken dat hij een bepaalde nuttige aanval niet kan leren.

Ursaring kan mogelijk ook opduiken in een Space-time Distortion die je verkent, vooral degene die je je vindt in de Obsidian Fieldlands.

Zo laat je Ursaring evolueren in Ursaluna in Pokémon Legends: Arceus

Om Ursaring te laten evolueren in Pokémon Legends: Arceus, zal je tijdens een volle maan een Peat Block aan Ursaring moeten geven.

Hieronder lees je hoe je een Peat Block krijgt, maar eerst onthullen we meer over de volle maan in Legends: Arceus.

Net zoals in het echte leven, heb je in Legends: Arceus ook een wassende en afnemende maan. Je kunt deze cyclus versnellen door in je base camp te slapen tot de volgende nacht - je moet dan enkele minuten wachten tot de maan opkomt om zijn schijngestalte te kunnen zien.

Wacht tot je de volle maan ziet!

Wanneer je op een nacht de volle maan ziet, controleer dan nog eens je inventory om er zeker van te zijn dat je een Peat Block hebt die je kunt gebruiken om Ursaring mee te laten evolueren. Hij kan op elke plaats evolueren, dus voel je vrij om dit op je favoriete plekje te laten gebeuren!

Zo krijg je een Peat Block in Pokémon Legends: Arceus

Er zijn twee manieren om een Peat Block te krijgen in Pokémon Legends: Arceus en bij de eerste moet je er gewoon een opgraven terwijl je op de rug van Ursaluna zit. Gebruik de vaardigheid van Ursaluna om een verborgen schat op te vinden en blijf dat doen tot je een Peat Block hebt gevonden. Dit kan echter wat tijd in beslag nemen, omdat je elke keer een willekeurige schat krijgt.

De tweede methode omvat dat je Request 77 - Gone Astray… in The Icelands moet voltooien, want wie dat laatste doet, krijgt een Peat Block als beloning.

Zo voltooi je de andere Requests in Arceus: voor andereevolutie-methodes in Legends: Arceus kun je terecht bij onze gidsen over de Eevee evoluties, het laten evolueren van Stantler in Wyrdeer, Hisui Sneasel in Sneasler, Johto Sneasel in Weavile, Hisui Growlithe in Hisui Arcanine, Hisui Qwilfish in Overqwil, Scyther in Scizor, Scyther in Kleavor en hoe je Black Augurite krijgt.

Veel succes om Ursaring te laten evolueren!

Read this next