Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokemon Legends: Arceus is dan toch geen openwereldgame

Eerder in de stijl van Monster Hunter.

The Pokémon Company heeft in een statement aan Kotaku meer duidelijkheid gegeven over de structuur van Pokemon Legends: Arceus. Daaruit blijkt dat de game tegen alle verwachtingen in geen open wereld heeft, maar een missiestructuur die eerder doet denken aan die van Monster Hunter.

In de game is Jubilife Village je uitvalsbasis. Daar bereid je je voor op je volgende uitstapje naar een van de open gebieden van de Hisui region. Na je missie keer je telkens terug naar Jubilife Village om je voor te bereiden op een volgende opdracht.

Cover image for YouTube videoPOKEMON LEGENDS ARCEUS - een EVOLUTIE voor de games?!

The Pokémon Company belooft binnenkort meer details over de Hisui region te geven. Het lijkt er echter op dat de verschillende gebieden van die regio nog steeds uitgestrekt zijn, maar niet allemaal met elkaar zijn verbonden.

Pokemon Legends: Arceus komt op 28 januari 2022 uit voor de Switch. Je hoeft echter niet tot volgend jaar te wachten op een nieuwe Pokémon-game, want volgende maand staat ook de Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl release gepland.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Legends: Arceus

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties