Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon 25: The Album vanaf nu beschikbaar

Elektrisch geladen.

Het eerder aangekondigde verzamelalbum voor de 25e verjaardag van Pokémon genaamd Pokémon 25: The Album is vanaf nu beschikbaar in digitale en fysieke versie. Het album bevat in totaal 14 nummers van onder andere Katy Perry, J Balvin, Post Malone, Jax Jones, Louane, Vince Staples en Mabel met 'Take It Home'.

Ter ere van de release van het album laat J Balvin ook de videoclip van zijn nummer 'Ten Cuidado' op de wereld los. De clip van het nummer is opgenomen in New York en bevat onder andere de Pokémon Pikachu, Hitmontop, Totodile, Loudred en Charizard.

Ter ere van de release kun je via het officiële Pokémon YouTube-kanaal de videoserie 'Evolution of a Song' bekijken. Daarin herbeleven de artiesten hun eerste ervaringen met Pokémon en vertellen ze hoe hun nummers tot stand zijn gekomen. Helemaal op het einde van elke aflevering vertelt producer Steven Zhu ook nog hoe de remixes van de nummers van Mabel, Cyn en Vince Staple gemaakt zijn.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Pokémon Go

Android, iOS

See 3 more

Pokémon Legends: Arceus

Video Game

Pokémon Unite

Android, iOS, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties