Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Legends Arceus - Request 8 'Bothersome Bidoof' uitgelegd

Chomp chomp!

Bothersome Bidoof is een request die je al vroeg in Pokémon Legends: Arceus krijgt.

In Request 8 moet je een aantal Bidoof zoeken die in Jubilife Village zijn losgelaten, nadat ze langs de poortwachters zijn geglipt.

Je krijgt een mooie beloning voor het voltooien van de Request, zodat je ook die gelijk van je lijstje af kunt strepen.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Als je meer hulp nodig hebt bezoek je onze Pokémon Legends Arceus walkthrough met gids en tips.

Hoe start je Request 8 'Bothersome Bidoof' in Pokémon Legends Arceus

Bothersome Bidoof is een vroege Request in Pokémon Legends: Arceus en vereist een aantal stappen om het te voltooien.

Eerst ga je naar de hoofdpoort in Jubilife Village, rechtsbovenin de map. Daar staat een wachter in het rood, links van de poort. Dat is Tsumugi, en als je met haar praat laat ze per ongeluk drie Bidoof in het dorp glippen.

Nu dat je deze quest hebt, is het noodzakelijk dat je een Bidoof in je party hebt. Dat kun je op twee manieren voor elkaar krijgen.

Als je geen Bidoof hebt, ga je door de hoofdpoort naar het Fieldlands kamp in de Obsidian Fieldlands om er één te vangen.

Volg het pad en zodra je de heuvel afloopt kom je meteen een aantal Bidoof tegen die gezellig rondwandelen. Zodra je er één hebt gevangen, gaat hij direct je party in tenzij die al vol zit, waarna je hem eerst in je party moet plaatsen.

Zodra je terug in Jubilife Village bent, ga je direct links over de brug richting de Village Pastures. Praat dan met Marie en ruil de Bidoof om met één van de Pokémon in je party.

Als je al een Bidoof hebt gevangen hoef je er niet nog één te bemachtigen. In plaats daarvan voeg je hem via de Village Pastures direct aan je party toe.

The three Bidoof locaties in Jubilife Village

Met een Bidoof in je party kan je beginnen met de drie Bidoof te vinden die het dorp op stelten zetten.

Je kan de drie locaties vinden op de foto hieronder. De gele Poké Balls duiden aan waar ze zitten. Een meer specifieke gids voor elke Bidoof apart kan je hieronder lezen.

Voor de eerste Bidoof start je bij de poort naar alle gebieden en kijk je richting Galaxy Hall. Je vindt de eerste Bidoof bij het huis het dichtst bij de Galaxy Hall. De locatie staat op de kaart hieronder en we geven je ook een foto. Ga naar Bidoof toe en een filmpje zal afspelen. Na een proficiat van Tsumugi kan je verder naar de volgende twee.

Voor de tweede Bidoof moet je naar het zuidelijke gedeelte van het dorp, tussen de huizen links van je. Deze locatie is aangeduid in de onderstaande foto's en het screenshot toont je exact waar Bidoof is. Hij staat naast een omheining nabij het huis linksonder. Het is het gemakkelijkste dat je naar rechts gaat naar het onderste gedeelte en dan gewoon rond de omheining loopt. Je zal Bidoof al snel zien.

De derde en laatste Bidoof is meer in de hoek rechtsonder van het dorp, helemaal op het einde van de omheining van de Village Pastures. Als je de omheining gewoon volgt, zal je de Pokémon al snel tegenkomen. Als je het pad volgt vanuit de locatie van de tweede Bidoof, zal je deze derde Bidoof zien onder een boom. We hebben de locatie aangeduid op onderstaande foto's.

Zodra je ze alle drie gevonden hebt, zal je een korte cutscene te zien krijgen. Daarmee is deze quest afgesloten!

Bothersome Bidoof beloning

Zodra je met alle Bidoof klaar bent, krijg je een simpele maar erg nuttige beloning.

Je krijgt namelijk een Rare Candy, wat het leven van je Pokémon met 1 niveau omhoog stuwt.

Denk er wel aan dat een Rare Candy je Pokémon aan de start van het volgende level zet zonder ervaring. Gebruik het dus niet wanneer je Pokémon net op het punt staat om in level te stijgen.

Zo voltooi je de andere requests in Arceus:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Legends: Arceus

Video Game

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties