Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Legends: Arceus-update aangekondigd

Gratis voor alle spelers!

Tijdens de Pokémon Presents-presentatie is er een gratis update voor Pokémon Legends: Arceus aangekondigd. Versie 1.1.0 heet "Daybreak" en is vanaf vandaag te spelen. De nieuwe content wordt beschikbaar na het zien van de credits.

In de Daybreak-update onderzoek je mysterieuze uitbraken van Pokémon die over de hele Hisui-regio voorkomen. Tijdens het onderzoek krijg je de kans om tegen krachtige Pokémon te vechten. Een aantal legendarische Pokémon laten ook van zich zien!

Als je na het zien van de credits van de game gaat slapen in je bed, ontmoet je in je dromen een legendarische Pokémon. Als het lukt om alle missies in je dromen te volbrengen, wacht er nog één ultieme uitdaging op je.

Pokémon Legends Arceus is in januari 2022 uitgekomen. Meer over de game lees je in Sanders Pokémon Legends: Arceus review.

Tijdens dezelfde presentatie zijn ook Pokémon Scarlet en Pokémon Violet aangekondigd. De zogenaamde negende generatie Pokémon komt later dit jaar uit.

Over de auteur

Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redactielid

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen