Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Legends: Arceus-update aangekondigd

Gratis voor alle spelers!

Tijdens de Pokémon Presents-presentatie is er een gratis update voor Pokémon Legends: Arceus aangekondigd. Versie 1.1.0 heet "Daybreak" en is vanaf vandaag te spelen. De nieuwe content wordt beschikbaar na het zien van de credits.

In de Daybreak-update onderzoek je mysterieuze uitbraken van Pokémon die over de hele Hisui-regio voorkomen. Tijdens het onderzoek krijg je de kans om tegen krachtige Pokémon te vechten. Een aantal legendarische Pokémon laten ook van zich zien!

Cover image for YouTube videoFree content update! | Pokémon Legends: Arceus

Als je na het zien van de credits van de game gaat slapen in je bed, ontmoet je in je dromen een legendarische Pokémon. Als het lukt om alle missies in je dromen te volbrengen, wacht er nog één ultieme uitdaging op je.

Pokémon Legends Arceus is in januari 2022 uitgekomen. Meer over de game lees je in Sanders Pokémon Legends: Arceus review.

Tijdens dezelfde presentatie zijn ook Pokémon Scarlet en Pokémon Violet aangekondigd. De zogenaamde negende generatie Pokémon komt later dit jaar uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Legends: Arceus

Video Game

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties