Gelekt Fortnite artwork bevestigt overstroomde map

Op een onbewoond eiland.

Er is artwork van Fortnite Chapter 2 Season 3 online verschenen. Het artwork bevestigt dat de map volledig zal overstromen en een onbewoond eiland'als thema krijgt.

Het artwork is de nieuwe achtergrond van de game op het PlayStation 4-beginscherm. Dat is vandaag geüpdatet. Vermoedelijk is dat een vergissing van Sony, aangezien Fortnite Season 3 normaal gezien deze week zou starten. Fortnite Season 3 werd echter tot 11 juni uitgesteld.

De afbeelding toont Fortnite's battle bus die over een zee vliegt, voorbij een typisch verlaten eiland met drie palmbomen op de achtergrond.

1

Wie goed oplet, had eerder al hints gezien naar de overstroomde map. Zoveel kan je al lezen in ons artikel over het Fortnite Season 3 thema.

Wat weinig mensen echter opgemerkt hebben, is dat Epic Games een jaar geleden al naar dit event heeft gehint. Toen gaf de ontwikkelaar een filmpje vrij van 1 minuut waarin we de battle bus ook over de zee zagen vliegen, met een onbewoond eiland in de achtergrond.

In het filmpje van een minuut zien we Jonesy als schipbreukeling de aandacht zoeken van de battle bus met een flare gun. Hii raakt de battle bus echter, waarna hij zelf de Victory Royale wint.

Oplettende fans merken op dat de bomen op de twee eilanden exact dezelfde zijn. Op de kist met de flare gun staat zelfs de releasedatum van Season 3 geschreven. Dat laatste is waarschijnlijk toeval, aangezien Season 3 inmiddels meerdere keren werd uitgesteld.

3

Fortnite Chapter 2 Season 3 is begonnen. Dat betekent uiteraard een nieuwe Fortnite Season 3 Battle Pass en nieuwe challenges zoals het vinden van de Deadpool floaties bij de Yacht en het rijden op een loot shark bij Sweaty Sands in Week 2 en Catty Corner vault en key card en de Gnomes in Homely Hills in Week 1. Voor een overzicht van alles wat we weten, kan je ook terecht in ons artikel over de Fortnite Season 3 challenges en de overstroomde Fortnite map.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread