Fysieke exemplaren van Final Fantasy 7 Remake hebben mogelijk vertraging

Finale uitstelling?

Door het coronavirus krijgen spelers mogelijk niet tijdig hun fysieke exemplaar van Final Fantasy 7 Remake. Dat maakt Square Enix via het twitterkanaal van de game bekend.

Ook Square Enix maakt zich zorgen over de wereldwijde impact van het coronavirus. Daarom laat het bedrijf weten dat de fysieke exemplaren van Final Fantasy 7 Remake mogelijk vertraging oplopen in bepaalde regio's. Welke regio's dat zijn, hangt af van de beslissingen van de lokale overheden. Meer informatie daarover volgt op vrijdag 20 maart.

Square Enix volgt de situatie in Azië en Europa op de voet. Op die manier probeert het bedrijf zo snel mogelijk alle winkels te voorzien van fysieke Final Fantasy 7 Remake-exemplaren. Voor verdere vragen omtrent de lancering van de game verwijst het bedrijf iedereen door naar zijn klantendienst.

Om het lange wachten wat draaglijker te maken, kunnen fans nu al aan de slag met de Final Fantasy 7 Remake-demo. Daarnaast komen er ook bijbehorende Final Fantasy 7 Remake dynamische thema's.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread