Fysieke exemplaren van Final Fantasy 7 Remake hebben mogelijk vertraging

Finale uitstelling?

Door het coronavirus krijgen spelers mogelijk niet tijdig hun fysieke exemplaar van Final Fantasy 7 Remake. Dat maakt Square Enix via het twitterkanaal van de game bekend.

Ook Square Enix maakt zich zorgen over de wereldwijde impact van het coronavirus. Daarom laat het bedrijf weten dat de fysieke exemplaren van Final Fantasy 7 Remake mogelijk vertraging oplopen in bepaalde regio's. Welke regio's dat zijn, hangt af van de beslissingen van de lokale overheden. Meer informatie daarover volgt op vrijdag 20 maart.

Square Enix volgt de situatie in AziŽ en Europa op de voet. Op die manier probeert het bedrijf zo snel mogelijk alle winkels te voorzien van fysieke Final Fantasy 7 Remake-exemplaren. Voor verdere vragen omtrent de lancering van de game verwijst het bedrijf iedereen door naar zijn klantendienst.

Om het lange wachten wat draaglijker te maken, kunnen fans nu al aan de slag met de Final Fantasy 7 Remake-demo. Daarnaast komen er ook bijbehorende Final Fantasy 7 Remake dynamische thema's.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Nier Replicant krijgt heruitgave voor pc, PlayStation 4 en Xbox One

Mobile game genaamd Nier Reincarnation eveneens in de maak.

Dishonored: The Role-Playing Game vanaf nu beschikbaar

Althans de digitale versie van het handboek.

The Witcher stripreeks breidt opnieuw uit

Wanhopige tijden vragen om wanhopige maatregelen.

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread