Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 7 Remake episode INTERmission minigame Fort Condor aangekondigd

Plus extra gameplay.

Final Fantasy 7 Remake episode INTERmission krijgt een nieuwe minigame die Fort Condor heet. Dat en meer onthult Square Enix in een nieuw blogbericht.

In Fort Condor proberen twee spelers de basis van de andere speler in te nemen terwijl ze die van zichzelf beschermen. Voor elk gevecht kiezen spelers hoeveel ATB-balkjes, welke materia en welke troepen ze gebruiken. Die troepen zijn nog eens onderverdeeld in drie rollen: vanguard, ranged of defense. Afhankelijk van het type zijn die sterker of juist zwakker tegenover andere types.

Wanneer de strijd begint, gebruik je ATB-balkjes om troepen op de kaart te plaatsen. Die troepen proberen dan zelf de basis van de tegenstander te bereiken en vallen onderweg automatisch vijandige eenheden aan. Omdat je materia maar een keer kunt gebruiken, is het aangeraden om goed na te denken vooraleer je de bijbehorende spreuk uitvoert.

Daarnaast onthult Square Enix de battle mechanic Synergized attacks. Met die mechanic kunnen Yuffie en Sonon onder andere samen de speciale aanvallen Synergized Art of War en Synergized Windstorm uitvoeren. Naast speciale aanvallen bevat deze episode ook de limit breaks Bloodbath en Dance of the Dragon. Met Bloodbath bestookt Yuffie haar vijanden met een spervuur aan vuistslagen. Sonon deelt dankzij Dance of the Dragon enkele rake klappen uit met zijn staf.

Als laatste laat de ontwikkelaar weten dat deze episode de summon Ramuh bevat en geeft hij meer informatie over de personages Nero, Scarlet en The Crimson Mare. Naast nieuwe informatie maakte Square Enix eerder ook bekend dat Final Fantasy 7 Remake Intergrade Episode INTERmission standalone is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties