Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Alan Wake Remastered en Final Fantasy 7 Remake komen naar Epic Games Store

Krijgen we binnenkort epische aankondigingen?

Alan Wake Remastered en PlayStation-exclusive Final Fantasy 7 Remake komen waarschijnlijk naar de pc via de Epic Games Store. Dat ontdekte Redditor AsleepEntrepreneur73 op EpicData, een Epic Games Store datatracker.

Epic Games Store laat niet zomaar in zijn kaarten kijken en gaf Alan Wake Remastered en Final Fantasy 7 Remake respectievelijk de codenamen HeronStaging en Pineapple. De uitgever slaagde echter niet volledig in zijn opzet, want in de map CloudSaveFolder vind je de namen van beide games.

Dat Final Fantasy 7 Remake een pc-versie krijgt, is eigenlijk geen geheim meer. De exclusiviteitsdeal tussen Sony en Square Enix liep in maart 2021 af. Daardoor vermoeden we dat de game ergens dit jaar nog een pc-versie krijgen. Alan Wake Remastered lijkt dan weer een van de twee projecten te zijn waar Remedy Entertainment momenteel aan werkt. Het tweede is vermoedelijk Alan Wake 2.

Omdat Epic Games nog niets officieel bevestigde, is het moeilijk om te zeggen wanneer beide games beschikbaar zijn in de Epic Games Store.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Alan Wake

Xbox 360, PC

Final Fantasy VII Remake

Video Game

See 1 more
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties