Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Episode Intermission features komen ook naar Final Fantasy 7 Remake 2

Blijft trouw aan origineel.

Verschillende nieuwe features uit Final Fantasy 7: Episode Intermission komen ook voor in Final Fantasy 7 Remake 2. Dat onthult Square Enix-medewerker Naoki Hamaguchi in een interview met The Washington Post.

Naast verbeterde lichteffecten, textures, omgevingen, hogere framerates en een photo mode neemt Final Fantasy 7 Remake 2 ook heel wat andere features over, zoals de combo moves waarmee Yuffie en Sonon samenwerken. Die nieuwe features werden zo goed onthaald dat Square Enix ze ook wil gebruiken in zijn "volgende verhaal".

Nieuwe elementen betekenen echter niet dat Square Enix het origineel gaat verloochenen. "Het is zeer belangrijk dat we geen afbreuk doen aan de herinneringen die spelers hadden bij het spelen van het origineel. Daarom vinden we de game opnieuw uit zodat we de verwachtingen van de spelers kunnen overstijgen", aldus Naoki Hamaguchi.

Er zijn tevens Final Fantasy 7 Remake naar de Epic Games Store komt en dat er een Final Fantasy 9 animatieserie in de maak is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties