Skip to main content

Eerste mods voor de pc-versie van Final Fantasy 7 Remake beschikbaar

Modgar.

De pc-versie van Final Fantasy 7 Remake kwam nog geen week geleden uit, maar er zijn toch al meer dan 70 mods voor de game te vinden op moddingwebsite nexusmods. Omdat we ze niet allemaal in een artikel kunnen bundelen, hebben we er enkele opmerkelijke uitgepikt.

De grappigste mod is er eentje waarmee je het Buster Sword van Cloud er als antagonist en Shinra-topvrouw Scarlet laat uitzien. Wie die mod aan de game toevoegt, kan haar dus tijdens gevechten als zwaard gebruiken.

Met de tweede mod zorg je ervoor dat Cloud, Tifa en Aerith altijd hun jurken uit Chapter 9 aanhebben. Daardoor kunnen de drie hoofdpersonages die jurken zelfs dragen tijdens gevechten en wanneer ze de wereld verkennen.

Vanwege de mindere kwaliteit van de pc-versie verbeteren sommige mods ook bepaalde technische aspecten van de game. Dankzij de Dynamic Resolution Disabler mod schakel je de dynamic resolution scaler uit en zorg je voor verbeterde graphics. Die mod is intussen al meer dan 22.000 keer gedownload.

Bekijk op YouTube

Wie de game wil spelen, maar niet weet of zijn pc dat aankan, vindt alle systeemvereisten van de pc-versie van Final Fantasy 7 Remake op onze website. Verder laat Square Enix weten dat de PlayStation Plus-versie van Final Fantasy 7 Remake een gratis PlayStation 5-upgrade krijgt.

Read this next