Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 7 Remake-demo vanaf nu beschikbaar

Speel de terrorist zonder echte gevolgen.

Via de Europese PlayStation blog vernemen we dat de demo van Final Fantasy 7 Remake vanaf nu speelbaar is. Zoals eerder bekend raakte, bevat die demo het eerste stuk van de remake.

In de proefversie van Final Fantasy 7 Remake krijg je de taak om de Mako Reactor 1 op te blazen. Dat doe je door de opdracht uit te voeren en binnen een bepaalde tijd te ontsnappen. Tijdens de demo bestuur je zowel Cloud als Barret. Naast het opblazen van de Mako Reactor vecht je ook tegen de allereerste eindbaas: Scorpion Sentinel.

Bekijk op YouTube

Buiten die eindbaas bevat de proefversie van Final Fantasy 7 Remake ook tal van normale gevechten. Dat doet de ontwikkelaar om je te laten wennen aan het ATB-systeem en de Classic Mode.

Iedereen die de proefversie voor 11 mei downloadt, krijgt een exclusief PlayStation-thema cadeau. De volledige demo neemt ongeveer 8 gigabyte in beslag. Jammer genoeg neem je de gemaakte progressie niet mee naar de volledige titel. Meer informatie over de Final Fantasy 7 Remake Summons, de Final Fantasy 7 Remake bestandsgrootte of de Final Fantasy 7 Remake Openings Cinematic lees je op onze site.

Read this next