Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Nieuwe PS5 exclusive Final Fantasy wordt tijdens E3 2021 aangekondigd

Nieuwe game, remake of remaster?

Ontwikkelaar Square Enix kondigt tijdens zijn E3-persconferentie vermoedelijk een nieuwe Final Fantasy aan die exclusief naar de PlayStation 5 komt. Dat maakt Square Enix-insider Navtra bekend via Resetera.

Naast een nieuwe Final Fantasy-titel voor de PlayStation 5 wordt volgens Navtra ook een cross-gen Eidos-game onthuld. Wat beide games juist inhouden en of het hier gaat over nieuwe games, remakes of remasters weet Navtra niet.

Verder onthult de insider dat Square Enix tijdens de persconferentie meer updates zal geven over projecten zoals Final Fantasy 16, Final Fantasy 7 Remake en het recent aangekondigde Final Fantasy 14: Endwalker.

Dat Navtra een betrouwbare bron is, bewees hij eerder toen hij correct voorspelde dat Final Fantasy 16 een timed exclusive is. Square Enix drukte dat nieuws later echter de kop in door te zeggen dat Final Fantasy 16 enkel naar de PlayStation 5 komt.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties