Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix: "Je moet FF7 Remake niet gespeeld hebben voor Rebirth"

FAQ Fantasy.

Square Enix laat via Twitter weten dat je Final Fantasy 7 Remake niet moet hebben gespeeld als je Final Fantasy 7 Rebirth wilt spelen.

Sinds 2 juni lost Square Enix met mondjesmaat nieuwe informatie over de nieuwe game. Zo ontdekte je eerder al dat de ontwikkeling ervan volgens plan verloopt en dat Squre Enix momenteel over een iets concretere releasedatum dan de winter van 2023 nadenkt.

Het tweede deel van deze remake geeft je volgens de ontwikkelaar veel vrijheid in een 'veelzijdige speelwereld' met verschillende verhaallijnen.

Daarnaast ben in dit tweede deel ook getuige van een 'aaneenschakeling aan ontwikkelingen die samen het verhaal van Final Fantasy 7 vorm geven'.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties