Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de dynamische Final Fantasy 7 Remake-thema's voor je PlayStation 4

Dynamisch verschillend.

Via het officiële Twitterkanaal van Final Fantasy 7 Remake onthult Square Enix drie dynamische thema's om je PlayStation 4 op te fleuren. Je krijgt de thema's door middel van een pre-order bonus, het downloaden van de Final Fantasy 7 Remake-demo of door een actief PlayStation Plus-abonnement te hebben.

Het eerste dynamische thema toont een groepsfoto van alle belangrijke personages uit Final Fantasy 7 Remake met het themalied van de game op de achtergrond. Die achtergrond krijg je als je de demo voor 11 mei downloadt. In een tweede tweet zien we een vogelperspectief van Midgar dat overgaat in een afbeelding waarbij Cloud naar Mako Reactor 1 kijkt. Dat thema krijg je wanneer je een PlayStation Plus-abonnement hebt.

Fans van slechterik Sephiroth zullen dan weer tevreden zijn met het derde thema. Die bewegende achtergrond toont een brandende reactor. Als je naar een willekeurig tabblad gaat, zie je de slechterik met zijn iconische zwaard poseren. Om die achtergrond te krijgen, ben je genoodzaakt om de game alvast te bestellen.

Volgens de laatste tweet mogen we ons aan nog meer dynamische thema's verwachten. Die onthult Square Enix binnenkort. Iedereen die de remake alvast bestelt, geniet ook van drie Final Fantasy 7 Remake summons. Hoewel het personage te zien is op de groepsfoto, zal Red XIII in Final Fantasy 7 Remake niet als speelbaar personage aantreden.

Read this next