Het ziet ernaar uit dat Season 8 van Fortnite volledig om piraten en schatkisten draait. Dat doet een geheimzinnige tweet van Epic Games aLthans vermoeden.

Zo schrijft de ontwikkelaar: "loot die verloren gegaan is, kan altijd worden teruggevonden". Op de afbeelding valt dan weer onmiskenbaar een piratenhaak te ontwaren. Over vier dagen weten we ongetwijfeld meer, want dan gaat Season 8 van start.

Spelers kunnen overigens de Fortnite Season 8 Battle Pass gratis verdienen na het voltooien van enkele Overtime Challenges. Hier lees je meer over hoe je de Fortnite Overtime Challenges - Season 7 Week 11 Challenges voltooit en de Season 8 Battle Pass verdient.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Week 5 Season 8 Challenges: Fortnite Pirate Camps

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo