Epic teaset piratenthema voor Fortnite Season 8

X.

Het ziet ernaar uit dat Season 8 van Fortnite volledig om piraten en schatkisten draait. Dat doet een geheimzinnige tweet van Epic Games aLthans vermoeden.

Zo schrijft de ontwikkelaar: "loot die verloren gegaan is, kan altijd worden teruggevonden". Op de afbeelding valt dan weer onmiskenbaar een piratenhaak te ontwaren. Over vier dagen weten we ongetwijfeld meer, want dan gaat Season 8 van start.

Spelers kunnen overigens de Fortnite Season 8 Battle Pass gratis verdienen na het voltooien van enkele Overtime Challenges. Hier lees je meer over hoe je de Fortnite Overtime Challenges - Season 7 Week 11 Challenges voltooit en de Season 8 Battle Pass verdient.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread