Fortnite Season 5 release bekendgemaakt

Dit weekend dubbele XP.

Epic Games heeft de releasedatum van Fortnite Season 5 onthuld. Het vijfde seizoen begint op 12 juli 2018 om 10.00 uur.

De ontwikkelaar heeft nog niet bekendgemaakt wat je allemaal kunt verwachten. Season 4 stond onder meer in het teken van een mysterieuze komeet en superhelden.

Van vrijdag 29 juli om 10:00 uur tot maandag 2 juli 09:00 uur is er een speciaal XP-evenement. Alle spelers krijgen dit weekend een XP-verdubbelaar om zo de laatste Battle Pass rewards van Season 4 te kunnen bemachtigen.

Overigens zijn de Fortnite week 9 challenges gelekt. Opvallend is dat vermoedelijk het gedeactiveerde winkelwagentje terugkeert.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread