Fortnite krijgt een voetbalstadion

Waarom zou dat toch zijn?

Ontwikkelaar Epic Games brengt een update uit voor Fortnite die onder andere een voetbalstadion aan de map toevoegt.

Het stadion bevindt zich in het noordwesten van de map, vlakbij Junk Junction. Je kunt onder andere de tribuntes beklimmen en een voetbal op het veld rondschoppen. Daarnaast zijn op andere plaatsen van de map ook goals en voetballen neergelegd.

Zo zijn er bij Flush Factory twee toiletten neergezet als goalpalen op de parkeerplaats. In Fatal Fields is er een vogelverschrikker in een doel neergezet dat van houten balken is gemaakt.

De voetbal-content is onderdeel van de Fortnite Week 7 Challenges.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread