Bloodborne - Cleric Beast doden en zijn woede overleven

De eerste baas.

De Cleric Beast is de eerste Bloodborne baas. Als beloning om hem te verslaan, krijg je de Sword Hunter Badge.

Hoewel dat de gevechten tegen gewone vijanden verschillen van Dark Souls, vertonen de baasgevechten gelijkenissen. De Cleric Beast ziet er imposant uit, maar je hebt niets te vrezen. Ons advies zorgt er voor dat je goed voorbereid bent.

bloodborne_clericbeast

Cleric Beast verslaan

Wacht totdat hij zijn hand naar achteren beweegt. Dit is een hint dat hij zwaar uithaalt. Beweeg je snel achter zijn rug. Ontwijk deze zware aanval en alles komt goed. Als er wat meer afstand tussen jullie zit, zal de Cleric Beast een spring aanval doen. Hij springt in de lucht en landt op de plaats waar je staat. Wacht een moment als je hem ziet springen en blijf wegrollen. Rol niet te snel weg of de aanval landt nog steeds op je hoofd.

Cleric Beasts's razernij overleven

Wanneer hij een deel van zijn levenspunten verliest, wordt hij razend. Neem voldoende afstand en laat hem uitrazen. Hij haalt in snelle volgorde verschroeiend uit, dus probeer hem niet aan te vallen.

Nadat de Cleric Beast is afgekoeld, benader je hem opnieuw. Blijf hem langs achter aanvallen. Val hem niet aan de voorkant aan, want hij grijpt je en deelt enorme schade uit.

Let ook op je omgeving. Het is makkelijk om gevangen te geraken tussen de muren en de eindbaas. Wanneer je ingesloten zit, kan je het best je camera unlocken en meermaals van de muur wegrollen.

Als de Cleric Beast is verslagen vind je de Great Bridge Lamp in het midden van het gebied. Steek de lamp aan en ga terug naar de Hunter's Dream. Je hebt voor het verslaan van de baas Insight gekregen. Dat heb je later nodig om andere spelers op te roepen.

Onze Bloodborne walkthrough en guide gaat verder:
>>> Bloodborne Tiny Music Box

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread