Hardwarefabrikant Razer lanceert deze week een messenger app gericht op Pokemon GO. De app heet RazerGo, en is onafhankelijk van Niantic Labs en Nintendo ontwikkeld.

Volgens Razer 'integreert' de app zichzelf met de game. Het is echter nog niet bekend hoe dit precies in zijn werk gaat. RazerGo biedt drie types chat: public (voor iedereen zichtbaar), group (enkel zichtbaar voor zelfgekozen groep) en whisper (privéberichten). Ook moet de app het makkelijker maken met leden van je gekozen team in contact te komen.

Publieke chatrooms zijn beschikbaar in drie varianten. Local en regional tonen alle spelers in een radius van respectievelijk vijf en honderd kilometer. Global omvat alle gebieden ter wereld.

In de toekomst is Razer van plan een 'beacon'-functie toe te voegen. Spelers kunnen daarmee publiek zichtbare beacons op de kaart plaatsen. Die beacons functioneren vervolgens als chatrooms.

Een webbrowser-versie van de app moet vanaf vanavond beschikbaar zijn op go.razerzone.com. Volgens Razer volgen Android- en iOS-versies tussen nu en maandag.

Razer is overigens niet de eerste met een messenger app voor Pokemon GO. Eerder deze maand kwam programmeur Jonathan Zarra al met het gratis verkrijgbare GoChat. Deze app is nog steeds gratis verkrijgbaar voor Android en iOS.

Kun je wel wat hulp gebruiken? Lees hier alle Pokémon GO tips.

Nog even tijd? Lees dan ook:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Samuel Bom

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Meer artikels van Samuel Bom

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Pokémon Go Trading - Pokémon ruilen met je vrienden

Alles wat je over Trading in Pokémon Go moet weten.

Pokémon Go Kanto Week Event - bonussen, starttijd, eindtijd en alles wat we weten

Alles wat we weten over het Pokémon Go Kanto Week evenement.

Pokemon Go types: een overzicht van alle zwaktes en sterktes

Een overzicht van welke Pokémon types zwak of sterk zijn tegen andere Pokémon types in Pokémon Go