Gerucht: PlayStation 4 NEO komt in september uit

Een maand voor de PlayStation VR.

De PlayStation 4 NEO komt mogelijk voor het eind van september op de markt. Dat claimt een Franse multimediadistributeur.

In een gepubliceerd rapport op een Franse financiŽle website beschrijft Innelec Multimedia positieve vooruitzichten voor het financiŽle boekjaar 2016-2017. Dit boekjaar loopt van 1 april tot en met 30 september.

"We kunnen in de eerste helft van ons fiscale jaar een evolutie van de Sony PlayStation 4 console met Neo 4K-functies verwachten, gevolgd door de virtual reality helm Sony VR in oktober 2016" aldus het citaat van de distributeur in het rapport.

Innelec heeft inmiddels een officieel statement afgelegd. In het statement staat dat het bedrijf geen officiŽle informatie over de release van de nieuwe console heeft. Sony heeft zelf nog niet op het gerucht gereageerd.

De Playstation 4 NEO is een vernieuwde versie van de PlayStation 4, met onder andere een verbeterde GPU die in staat is om 4K-resoluties weer te geven. Elke PlayStation 4-game krijgt een NEO-modus die de graphics verbetert.

Minuutje tijd? Lees ook:

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Cyberpunk 2077 release uitgesteld

Gelukkig is het nog altijd minder dan 2077 keer slapen.

Verder op de site...

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Cyberpunk 2077 release uitgesteld

Gelukkig is het nog altijd minder dan 2077 keer slapen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread