Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony geeft drie gratis PlayStation VR-games weg

Ter ere van de vijfde verjaardag van PlayStation VR.

PlayStation VR bestaat vijf jaar en dat laat Sony niet zomaar voorbijgaan. Om die verjaardag te vieren, kunnen PlayStation Plus-abonnees in november drie extra PlayStation VR-games downloaden. Welke games dat precies zijn, onthult Sony bij de aankondiging van de gratis PlayStation Plus games van november.

De uitgever onthult daarnaast ook dat er momenteel al meer dan 500 PlayStation VR-games zijn en dat Rec Room, Beat Saber, PlayStation VR Worlds, The Elder Scrolls 5: Skyrim VR en Resident Evil 7 biohazard de vijf meest gespeelde PlayStation VR-titels ter wereld zijn.

In ander PlayStation VR-nieuws kondigde Sony de PlayStation 5 VR-headset aan en kreeg je alvast enkele foto's van de nieuwe PS5 VR controllers te zien.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties